Locker room selfies

idag är jag så sjukt träningssugen, men icke! på schemat står event till 21 och sedan julfest på Malmö Live. inte helt fel det heller.

jag la upp denna selfie från omklädningsrummet häromdagen och alla mina kompisar tyckte det var en konstig pose, haha. för mig kändes det rätt naturligt att stå sådär, alla är vi olika.

This entry was posted in /Athleticism. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra says:

  Du är SÅ snygg!!

 2. Jannika says:

  Kanske privat fråga men hur gör du med all övertid du arbetar?
  Jag ska lämna löneanspråk till en ny tjänst och det kommer innebära en del övertid. Jag har googlat runt och det verkar väldigt olika. Jag vet inte om jag vill ha ersättning i pengar eller tid, alt om jag förhandlar fram fler semesterdagar osv. Hur tänkte du?
  Tack för en fin blogg!

  • Jennifer Green says:

   Hej, vad spännande med ny tjänst! Håller tummarna.
   Vet du på förhand ungefär hur mycket övertid det blir? Det känns ju rätt avgörande för hur du vill ha avtalet. Vill du helst ta ut övertiden i tid så bör du begära att ta ut dubbel tid på samma vis som man får OB (beror såklart på bransch). Exempelvis så är övertid vardagar 07-20 värd x antal kronor, och helger eller vardagar utanför den tidsramen är värd x antal kronor mer. Tar du ut timme för timme lönar det sig mer att ta ut det i pengar – ökar du däremot tiden på samma sätt som ersättningen så är det egentligen upp till dig hurvida du föredrar att jobba 100% eller 120% liksom.
   Tack själv! :)

 3. Sabina says:

  Alltså alla dessa bilder du tar i knasiga poser på offentliga platser. Har det hänt att människor har stövlat in när du tex står som på bilden? Om ja, vad händer då? Blir det lite konstig stämning eller låtsas du som ingenting? Haha jag är så nyfiken och har funderat på det så länge nu

  • Jennifer Green says:

   HAHA! Nej det har aldrig hänt faktiskt. Men ibland är det folk i rummet, exempelvis när vi tog Denna bild så var där i samma rum som tränade. Så jag tycker detta känns mer normalt än de som står på gymmet och tar selfies i spegeln, det ser jag rätt ofta faktiskt haha! Och nu när jag har jinxat det lär väl någon komma in när jag tar nästa bild i omklädningsrummet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?