Door 21: On sundays, we brunch

lucka 21 är den kanske smarrigaste hittils. i samarbete med Ystad Saltsjöbad vinner en person brunch för två (värde 570 kr). efter x antal bruncher och hotellfrukostar så kan jag konstatera att detta är den bästa jag ätit, så jäkla mycket gott. däremot blev det ju en lite pinsam upplevelse när vi gick ner i morgonrockar (läs Här, haha) och folk var så himla finklädda. tydligen är det många utifrån som åker dit bara för att äta, så har du vägarna förbi Skåne vet du vart du ska bruncha.

tävlingsregler:
svara på frågan i kommentarsfältet: vem vill du bjuda med på brunch?

tävlingen avslutas 23 december kl 23.59.

This entry was posted in /Giveaways. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Maja says:

  Jag vill bjuda med min syster på brunch! Vi båda älskar lyxfrulle och sedan hon flyttade till Skåne har vi inte lika många tillfällen att äta dem, så en brunch på ystad saltsjöbad hade varit bästa överraskningen till henne (och mig 😋) 😃

 2. Linnea says:

  Min lillasyster såklart 😍 den enda som håller samma tempo & älskar äta lika mycket som jag!

 3. Lovisa says:

  Jag vill bjuda min älskade sambo på brunch. Han är fantastisk på alla sätt och ställer alltid upp för mig. Därför förtjänar han att bli bortskämd på bästa sätt. Eftersom vägen till mannens hjärta är via magen så vet jag att han hade uppskattat detta väldigt mycket.

 4. Emma says:

  Min bästa vän såklart – hon kämpar och sliter med att träna på elitnivå här i Skåne helt själv mär familj och resten av vännerna befinner sig högt upp i Sverige. Efter en tuff säsong hade hon behövt lite uppmuntran efter skador och dylikt. Hon är min förebild!

 5. Linnea Giubbi says:

  Min pojkvän ❤️

 6. Lisa says:

  Min mamma. Hon är värd allt i världen men detta hade varit en liten del att visa uppskattning till henne med kvalitetstid och brunch :)

 7. Kattis says:

  Lätt – jag vill bjuda min bästa uppsatskompis på brunch. När vi började vår utbildning var jag blyg och försiktig, pratade typ inte med någon, men hon högg tag i mig, konstaterade att vi bodde nära varandra och sa att hon skulle komma hem till mig och plugga samma eftermiddag. Sen dess har hon varit min högra hand! Jag har blommat ut och börjat ta för mig, mycket tack vare henne. Vi har skrattat och gråtit ihop, fräst åt varandra och sen skämts ihop när vi insett hur vi betett oss, planerat bokbål när vi varit less kurslitteraturen.. och snart är 4,5 år förbi och utbildningen klar! Jag är så glad att jag flyttade till Malmö och träffade henne, livet hade nog sett annorlunda ut utan henne.

 8. Lina says:

  Min brunch-älskande sambo!!

 9. Malin says:

  Givetvis min fantastiska sambo! En vinst skulle även ge oss en utmärkt anledning att stanna längre än bara för frukost 😏

 10. Julia says:

  Jag vill bjuda min Tinderdate! Fast enligt honom kan jag inte kalla honom det längre eftersom vi är ett par och detta var förra julen..

 11. E says:

  Jag hade bjudit med min mamma som endast äter äggröra på hotell och ingen annanstans! :)

 12. anna says:

  Jag vill bjuda min underbara sambo som stöttar mig så genom mina studier. Finns de något som gör att jag kan skämma bort honom lite så tar jag chansen! Med tanke på hur han skämmer bort mig.. 😍

 13. Amalia says:

  Jag vill bjuda med min underbara pojkvän. Har ställer verkligen alltid upp och är bara så himla bäst och förtjänar detta till tusen!

 14. Li says:

  Min sambo ❤️ Han och jag är inte så lite slitna efter en väldigt tung höst och det är svårt att se ljuspunkter just nu förutom att det blir lite julledigt.

 15. Sandra says:

  Åh, jag skulle jättegärna vilja bjuda med min mormor på detta. Jag bor i Stockholm och hon bor i Skåne – tänk vad mysig överraskning att ta med henne på detta när jag är nere nästa gång! :)

 16. Daniella says:

  Jag vill bjuda min mamma, för allt hon har gjort för mig och gör för mig dagligen. Finns inte många sätt att kunna tacka allt hon gjort för mig men en brunch skulle kunna vara en bit på vägen <3

 17. Johanna says:

  Jag vill bjuda med min syster som verkligen förtjänar att skämmas bort lite!

 18. Evelina says:

  Min pappa, vi ses inte alls lika ofta som vi brukade eftersom jag flyttat till en annan stad för att plugga, och han flyttat för att bli sambo. Vi har planerat att äta brunch i evigheter, men det har blivit avbokat av olika anledningar varje gång. Dessutom jobbar han massvis och hinner aldrig tänka på sig själv, tvärtom så är han alltid den som fixar överraskningar till alla andra – så nu tycker jag att han är mer än värd att bli bortskämd med en fin brunch <3

 19. Cissela says:

  Att bruncha är lite av min och min mammas grej. Hon brukar bjuda mig. Det hade varit fint att få bjuda tillbaka en gång <3

 20. sandra says:

  min kära sambo, som jag träffa alldeles för sällan fast att vi bor under samma tak!

 21. Alice says:

  Min far! Han gör frukost till mig varje morgon (notera att jag är 24) innan jag springer till universitet haha. Hade varit gött att kunna return the favour :)

 22. Sofia says:

  Jag vill bjuda med min sambo, han har inte haft ett så lätt år så att komma iväg bara vi två en stund utan dottern hade varit jätte mysigt och uppskattat ❤️

 23. Mikaela says:

  Min mamma ❤️ Som har flyttat från Skåne vilket gör att vi inte kam ses så ofta. Hade varit supermysigt att få bjuda henne på detta och kunna catcha upp lite!

 24. Aleksandra says:

  Jag vill gärna bjuda med min mamma som jag inte umgås med så mycket som jag önskar ❤

 25. Sofia says:

  Min bästa kompis Fia som har stöttat mig under året efter att mitt förhållande tog slut samtidigt som hon har varit sjukskriven och själv mått dåligt under hela året. Hon förtjänar att bli bortskämd!

 26. Elin says:

  Jag skulle så gärna vilja bjuda min lilla farmor. 75 år och pigg som en lärka och älskar mat lika mycket som jag gör!

 27. Emma says:

  Jag vill bjuda min fina storasyster, som bor i Skåne, 50 mil från mig! Hon har det kämpigt just nu och tänker alltid på alla andra, hon behöver muntras upp!

 28. Emma says:

  Jag vill bjuda min mormor på brunch! Hela sitt liv har hon fixat allting åt alla andra, inte minst maten, men sedan hennes man dog har hon helt slutat laga mat. Det hade varit så fint att få skämma bort henne med en riktigt lyxig brunch lagom till hennes födelsedag i mars.

 29. Frida Elmgren says:

  Jag har aldrig varit på Ystad Saltsjöbad men hört otroligt mycket gott om det! Hoppas inom snar framtid få besöka det och en brunch är ju aldrig fel!
  Jag skulle bjuda med mig min käre make som jag vet skulle uppskatta detta minst lika mycket som jag.

 30. Lisa says:

  Jag vill bjuda iväg min pojkvän på en överrasknings-brunch! Han skulle bli så himla överraskad! Jag skulle köra till honom (vi har distansförhållande, han bor i Blekinge, Dvs 30 mil från mig) och packa hans väska och sen körs till Ystad Saltsjöbad och hugga in på denna brunch!

  Hoppas jag vinner!!

 31. malin says:

  Jag vill bjuda min närmsta vän som stöttar mig i upp- och nedgångar, vått och torrt :)

 32. Anna says:

  Jag vill bjuda med mammsen på denna fantastiska brunch!

 33. Helena says:

  Mums! Min kära pojkvän eftersom han jobbar borta och vi bara hinner ses 4-5 dagar/månad.

 34. nora says:

  Ååh verkar så nice på ystad saltsjöbad!! jag hade bjudit med min pojkvän, vi har nyligen blivit ihop (en månad snart hihi) och är så kär och vill göra typ allt med honom!

 35. Sabina says:

  Åh, älskade YSB! Kan verkligen hålla med om att det är den allra bästa brunchen jag ätit, finns såå himla mycket godsaker. Min favorit är deras fisksoppa!
  Skulle jag vinna hade jag bjudit med min bästa vän. Dels för att hon alltid orkar med mig, men även eftersom vi har lite tid att ta igen (bor 180 mil ifrån varann i dagsläget tyvärr). Håller tummarna!

 36. Monika says:

  Jag hade bjudit med min dotter. Hon älskar brunch men vi då vi bor 50 km från varandra träffas vi inte så spontant länge. Kanon tillfälle att ta vara på tiden tillsammans.

 37. Sarah says:

  Jag hade bjudit med min bästa vän som går igenom den tuffaste perioden i sitt liv just nu. Jag försöker jämt påminna henne om det positiva i livet för att hon ska orka kämpa vidare och inte bryta ihop. Att vinna denna brunch för henne hade varit guld värt. Ge henne möjligheten att komma bort, byta miljö och få känna sig uppskattad och bortskämd för en dag!

 38. Mikaela says:

  Min kära sambo och bästa pappan till vår underbara dotter! Vi kan behöva lite mys och god mat bara vi 2å

 39. Mathilda says:

  Jag vill bjuda med min bästa kompis Sandra som gått igenom en skilsmässa & har haft det tufft ekonomiskt efter det. Hon har dock gett sin son allt men hon själv har inte unnat sig något på snart 2 år. Gud vad hon hade förtjänat detta. Supermamman nr 1! Och världens bästa kompis!

 40. Julia says:

  Min pappa för han är bäst! :)

 41. Frida says:

  Någon av mina systrar, får bara fundera ut vem ;)

 42. Linnéa Jakobsson says:

  Jag skulle så gärna bjuda med min pojkvän på brunch!

 43. Anna says:

  Jag vill bjuda min pojkvän, vi kommer länsa hela brunchen :))

 44. Amanda says:

  Åh, denna lucka hoppas jag på. Du vet ju själv hur det är det här med långförhållande. Är det äkta kärlek så tar man sig igenom det även fast det är tufft och jobbigt och man saknar varandra så det gör ont. Under en utbytestermin har jag nu varit Kanada och studerat på Queen’s University. För mig var allt nytt och till en början inte lika jobbigt för mig som för min fina pojkvän där hemma. Tiden om ikapp även för mig och många tårar delades under skype-samtal. Nu har vi klarat detta halvår ifrån varandra och känslan av att få komma hem är obeskrivlig. Jag har själv aldrig varit på Ystad Saltsjöbad men vill mer än gärna dit. Att få bjuda med min fina pojkvän som varit stark här hemma i Sverige hade varit en stor önskan. Vinner jag inte detta ska jag ta honom dit ändå <3

 45. Sandra says:

  Min bf som älskar att bruncha lika mkt som jag gör :,)

 46. Michaela says:

  Min sambo hade jag gärna velat bjuda med, det förtjänar han 😊

 47. Ina says:

  Jag vill bjuda min lillasyster för att hon är min bästa vän ❤️

 48. Sara says:

  Jag hade bjudit med farmor, vill ha lite egentid med henne :)

 49. Rebecka says:

  Jag hade stannat hemma och skickat iväg min mamma och pappa istället. De har haft ett av de jobbigaste åren på länge men har verkligen kämpat sig igenom det tillsammans. Hade varit roligt att få skämma bort dem med en härlig brunch!

 50. Jennifer Green says:

  Tack för bidragen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?