Door 14: Stay focused and extra sparkly

lucka 14 är i samarbete med mitt favvogym Filborna Arena, och en person för en månads fri träning (värde 445 kr). dock finns det endast i Helsingborg så denna tävling är mest aktuell för mina Hibbiläsare. Filborna har förutom ett stort gym sjukt bra pass och stora simbassänger. de har flera pass i veckan som Les Mills, hot yoga, boxning, crossfit, tabata och konditionspass – mina stora favoriter är Hot Power och Cirkel.

tävlingsregler:
svara på frågan i kommentarsfältet: hur peppar du inför träning? för mig är det bra musik som gäller, och så blir jag sjukt peppad när jag ska inviga nya träningplagg. ytligt men effektivt, haha!

tävlingen avslutas 16 december kl 23.59.

This entry was posted in /Giveaways. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Emelie says:

  Musik och Celsius! Ibland drar jag på mig träningskläder bara för att tvinga dit mig 😅

 2. Sara says:

  Jag behöver VERKLIGEN komma igång med träningen, detta hade varit perfekt. Jag vill så gärna testa Filborna pga alla pass. Och så kanske man stöter på dig :))

 3. Ellinor says:

  Jag har noll karaktär så det är med tvång jag kommer iväg och tränar.. alltså väldigt sällsn.
  Men har jag en tid att passa eller ett pass att gå på måste jag ju sticka dit. Jag vill gärna testa Cirkel som du brukar köra!

 4. Amanda says:

  Jag kände YES äntligen en tävling med få bidrag så man kanske har en chans ;) Jag laddar också upp med bra musik och så lite snabba kolhydrater. Jag tränar på 24/7 men vill gärna testa Filborna :)

 5. Alice says:

  Jag laddar upp med bra musik på högsta volym. Ibland slinker även en Nocco ner om energin är borta.
  Jag hade blivit mer pepp om jag fick testa en vecka på filborna med andra pass än bara gym för att se hur kroppen reagerar, och om det är bättre för min kropp än att lyfta tunga vikter. Tränar just nu på 24/7 och där är ju som känt tyvärr bara gym, knappt det.

 6. Ana says:

  (In the name of vanity:) Jag kletar på mig mascara och dansar framför helkroppsspegeln till spansk musik, tänk kicken när despacito var en nyhet! :D

 7. Amanda says:

  Inför träning kör jag igång musik på hög volym och dansar omkring (stackars grannar, förbipasserande och sist men inte minst sambo 🙈).

 8. Ina says:

  Jag brukar faktiskt, tro det eller ej, känna mig mest taggad inför ett träningspass när jag ligger i soffan och gottar mig! Jag tänker att “nu räcker det” och så sätter jag igång en sjuk låt och tar på mig träningskläderna ☺️ Då är energin på topp!

 9. Anna says:

  Det som får mig att träna är min huvudvärk. Får det med jämna mellanrum och fysisk aktivitet hjälper varje gång. Vill gärna testa filborna o hot yoga spec!

 10. Sandra says:

  Åh önskar jag bodde i Skåne.. Kan iaf tipsa om att bestämma en tid med en kompis, för då måste man ju iväg ;)

 11. Julia says:

  Morgonen gör mig peppad på träning, ju tidigare desto bättre!!

 12. Kristina says:

  Oh brukar aldrig vara med o tävla men att vinna detta är drömmen då jag verkligen efter
  graviditeten hade börjat komma igång igen då jag speciellt älskar deras pass!! Det som gör mig peppad att träna är bra juggemusik och snygga träningskläder!

 13. Ronja says:

  Peppar genom att lyssna på musik och snacka upp passet med min träningsbuddy 😊

 14. Malin says:

  Måste nog också svara musik :)

 15. EBBA says:

  Musik är ju bästa knepet! :))

 16. Amalia says:

  Mat såklart!! Både att äta nåt gott och lagom mättande innan så man orkar träna. Och sedan bara tanken på vad för gott man ska äta efteråt. Mmm, ‘mat är ju livet alltså!

 17. Elin says:

  Jag precis som de flesta andra taggar till med lite bra musik! Är jag lite omotiverad en dag så brukar jag scrolla igenom några träningsprofiler på insta och leta upp några roligare övningar så jag vet bad jag ska göra när jag kommer dit :)

 18. Sara says:

  Helt ärligt, jag tränar inte och jag bor inte i Helsingborg heller för den felen. Men min älskade syster både tränar och bor i Helsingborg. Jag vet att det som peppar henne är att hålla sig frisk. För 7 år sedan fick hon bröstcancer och sedan dess har träningen och kosten blivit hennes sätt att förebygga och göra sitt för att cancern aldrig någonsin ska få komma tillbaka. Jag tror att hon skulle bli väldigt glad över att få lite variation och spänning i sin träning. Kram!

 19. Sandra says:

  Riskakor!!

 20. Emma says:

  Jag byter om till träningskläder, sedan finns det ingen återvändo ;)

 21. Jennifer Green says:

  Tack för bidragen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?