Door 12: Dress your wrist well

lucka 12 är i samarbete med stilrenaklockor.se och du kan vinna Daniel Wellington-klockan “Classic petite” i roséguld (värde 1 485 kr). remmen är mesh i färgat rostfritt stål, och jag tycker den är så himla nätt och fin just på grund av att urtavlan är 32 mm. du kan dessutom variera din klocka om du blir sugen på läderband eller någon annan färg. läs mer om klockan Här. och PS. med koden “Jennifer” får du 10% rabatt på hela sortimentet till och med 17/12.

tävlingsregler:
svara på frågan i kommentarsfältet: vilken arm har du klockan på? jag har min på höger och verkar vara sjukt speciell, för folk kommenterar ofta det. men visst finns det fler där ute?

tävlingen avslutas 14 december kl 23.59.

This entry was posted in /Giveaways. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Maja says:

  väldigt nätt och fin klocka! Skulle passa bra på min vänsterarm 💫

 2. Anna says:

  Vänster arm!

 3. Filippa says:

  SÅ FIN KLOCKA!! Jag har min på vänster, sarry ;)

 4. Kim Ejdelind says:

  Helt magisk klocka! Den håller jag tummarna för :) jag har också min på höger faktiskt!

 5. Linnea says:

  Kör också klockan på höger!:)

 6. Hanna says:

  Jag har min på vänster arm!

 7. Rebecca says:

  Kör på samma, höger! Såå fin klocka ✨

 8. Sara says:

  Vänster arm, jag med. Men min syster har faktiskt den på högra så helt ensam är du inte!
  Vill så gärna vinna denna klocka 😍

 9. Agnes says:

  Såå fin! Jag har min på vänsterarmen 😍👊🏻

 10. Kattis says:

  Jag brukar inte använda klocka (sa dock senast för några dagar sedan, till mamma, att jag nog behöver en klocka när jag börjar jobba som lärare så jag kan hålla koll på tiden utan mobilen haha) men spontant känns det som att jag skulle ha den på vänster hand för där brukar jag ha armband när jag väl har något på armarna :P

 11. Ewelina says:

  Jag har också min på höger arm just för att jag har en tatuering på underarmen och jag tycker att klockan passar in så fint med den =) Och samma här, det är väldigt många som påpekar att det är på fel arm, himla konstigt att folk lägger märke till sånt ändå! =)

 12. Elin says:

  Just nu har jag den på vänster arm, men så fort jag kommer till skolan byter jag till höger för att kunna skriva normalt.(är vänsterhänt)

 13. Malin says:

  Jag har min på vänsterarm, men borde kanske byta så jag ser den lite oftare eftersom jag är högerhänt 😏

 14. Julia Gustafsson says:

  jag har också klockan på höger arm och min mamma med! Men får också alltid samma kommentar som du fick, att det är så ovanligt! Men nu börjar vi ju ändå bli några stycken som har det så det kanske inte är lika ovanligt längre ☺️
  Denna klocka är magisk och hade så gärna haft den på min höger arm😍

 15. Emma says:

  Vänster

 16. anna says:

  Jag brukar variera mellan höger och vänster 🙈 haha. Så fin klocka btw😍

 17. Malin says:

  Åh, den där klocka har jag spanat på länge. Den hade varit fin på vänsterarmen :)

 18. Sabina says:

  Alltså jag brukar variera lite mellan höger och vänster beroende på vilken klocka jag har på mig. Har en som sitter finare på vänster arm, och så har jag en som sitter bättre på höger arm hah 😁

 19. Erik says:

  Jag har också min klocka på höger arm, haha! Jag får alltid frågan om varför, men jag tycker det känns konstigt på vänster arm av någon anledning!

 20. Helena says:

  Har inte känt att jag kan unna mig en klocka sedan jag växte ur mina barnklockor haha, men då hade jag den på vänster arm.

 21. Thess says:

  Jag har min på vänster. :-)

 22. Elinor says:

  Haha då är vi några speciella 😄 Jag har också min på höger. Känns väldigt konstigt om jag sätter den på vänster som man skall ha. Haha

 23. Evelina says:

  Jag har också min på höger och det är tydligen väldigt upprörande för många! Nästan lika illa som när jag säger att jag inte tycker om ketchup. Kan bli nästan lika hetsiga diskussioner som om det hade gällt politik haha!

 24. Saga says:

  Vänster jag med! Vinsterna i din julkalender är awesome!!

 25. Elin Johansson says:

  Haha relaterar, har också min på höger!

 26. Olivia says:

  Jag har alltid klockan på vänster. Kan faktiskt inte ens ha ringar eller andra smycken på höger hand och handled. Det känns helt obalanserat i kroppen då. Mycket märkligt! :)

 27. Linnea says:

  Jag har min på vänster arm! Det har även min syster som skulle få denna fina klocka av mig då hon precis fått fast anställning efter 6 månaders provanställning – då är man värd en fin klocka!

 28. Sofia says:

  Jag har min på vänster, har testat att ha den på höger men känns bara konstigt, hehe.

 29. Rebecka says:

  Höger!!! Däremot är jag högerhänt men klipper med vänster och är vänsterfotad.. Mom says I’m special.

 30. Mikaela says:

  Vänster :) Det var pga att man inte skulle slå i klockan osv, för “de flesta” (inte jag) är högerhänta och därmed är det mer aktivitet på högerarmen. Dessutom har det med Den lilla ratten som man ställer in klockan att göra också. Men den placeras ju efter bekvämligheten den med… oj nu blev det rörigt och inte alls pedagogiskt haha. Men men vill man vinna fast man egentligen inte har tid att skriva långa förklaringar så får man lösa det helt enkelt haha. :)

 31. Hanna R says:

  INGEN ARM (!!)…för jag har aldrig ägt en klocka haha trots mina 22 år på jorden. Så jag har faktiskt ingen aning haha… Men skulle gärna vilja börja använda klocka! :)

 32. Frida says:

  Det enda rätta är ju på höger arm såklart! Det är ju den man använder hela tiden och därför kan kolla vad klockan är på ett smidigare sätt än om man har den på ”fel” arm! Tycker jag! 😊

 33. Li says:

  Jag har min klocka på vänster arm, lärde mig det när jag var liten. Dock har jag testat att ha den på höger arm (skulle vara lite rebellisk haha) men det var inte skönt i och med att den skrapade i och var i vägen när jag skulle skriva. Jag har även telefonen mot vänster äta för att lätt kunna ta anteckningar om det behövs =)

 34. Mikaela says:

  När jag var liten hade jag klockan på höger arm men inte nu längre, nu sitter den på vänster ☺️

 35. Cecilia says:

  Ja det finns fler, har oxå höger, armband på vänster :)

 36. Sandra says:

  Hehe jag har min på vänster sorry! Jag har faktiskt tänkt på att du har den på höger… sjukt obekvämt ju haha.

 37. Lisa says:

  Självklart på vänster ihop med min silvriga armbandslänk.

 38. Felicia says:

  Åh vad fin klocka! Jag brukar ha min på vänster arm för på höger har jag mina armband hihi!

 39. lols says:

  Den hade suttit fint på min vänsterarm! Right is wrong!

 40. Malin says:

  Åh så fin! Har också min på höger.. är ju högerhänt liksom?? ;)

 41. Rebecka says:

  Jag har klockan på vänster arm. Har tittat länge på DWs klockor och tycker dem är så himla fina!! 😍

 42. Helena i Uppsala says:

  Tyvärr, jag är vänsterarmad som de flesta!

 43. Lisa says:

  Har klockan på vänster arm :)

 44. Emma says:

  Haha! Jag har också klockan på högerarmen har dock aldrig varit någon som påpekat det :)

 45. Lovisa says:

  Jag har också min på höger! Provade en gång att ha klockan på vänster för så sa alla att man skulle men den där lilla saken man ändrar tid med gjorde ont mot handen när jag rörde handleden så bytte till höger. :)

 46. Jenny says:

  Drömklocka! Jag har klockan på vänster och denna får hemskt gärna sitta fast där :)

 47. Sofia says:

  HÖGER :D

 48. Ida Karlsson says:

  Vänster. Ihop med ett favvoarmband. :-D

 49. Emma says:

  Igenkänningsfaktor på hög nivå – jag har också min sletna klocka på höger handled haha! Alla jag stöter på kommenterar att ”det är fel” haha. Min bästa kompis mobbar mig alltid, men tycker absolut klockan ska sitta där! :)

 50. Amanda says:

  åh snälla, snälla tomten, jag har varit snäll i år!!
  Jag har min på vänster arm, vet egentligen inte varför, men har två vänner som har den på höger :)

 51. Ellen says:

  Har alltid haft på vänster men numera på höger för att följa en tatuering jag inte gillar haha.

 52. Malin sofia says:

  Det enda rätta för mig är att ha klockan på höger arm. Blir helt vilsen om jag sätter den på vänster!

 53. Linnea Giubbi says:

  Vänster 👍

 54. Anna says:

  Jag har klockan på vänster arm :)

 55. Frida Elmgren says:

  Vänster arm här :)

 56. Jenney says:

  Jag har min på vänster arm! Det är inte många jag har sett som har det på höger, så du är lite extra speciell, Jenni!

 57. Marie says:

  Vänstra armen!

 58. amanda says:

  Vänster arm, som majoriteten här inne :-) så snygg klocka det där!

 59. Malin says:

  Jag har min på vänster arm ;)

 60. Felicia says:

  Wohoo, en tävling till med en klocka!
  Jag har klockan på höger arm och får ofta höra att det är fel? Vaddå fel, jag kan la avgöra tiden ändå? =D

 61. Helena says:

  Vänster. Hade varit fint att alternera denna med min Apple Watch :)

 62. Linda says:

  Whaaat. Jag trodde det hade att göra med om en är vänster- eller högerhänt.

  Jag har min på vänster jag.

 63. Sofie says:

  På högerarmen är det rätta för mig!

 64. Aleksandra says:

  Jag brukar ha klockan på min vänstra arm! 😍⌚

 65. Stina says:

  Vänster (såklart)!

 66. Julia says:

  Jag har klockan på vänster arm. Att ha på sig klocka är för övrigt ett bra sätt att hålla koll på höger och vänster!

 67. Fey says:

  Jag har min klocka på vänster arm, men den är så ful så jag brukqr endast ha den när jag måste kolla tiden, typ när vi har peov och så i skolan. Med andra ord hade denna deöm varit helt amazing att vinna då hade jag hela tiden försökt flasha den så att alla kan se min vackra klocka haha!

  Kramar från Fey :)

 68. Hanna says:

  Vänster för min del! :)

 69. Lovisa says:

  Vänster arm! :)

 70. Michaela says:

  Jag har också min på höger hand. Får också alltid kommentarer om att jag har den på ”fel” hand. Men i och med att jag är vänsterhänt blir det jobbigt att ha den på vänster, så får alltid hålla på och förklara mig😊

 71. Michaela says:

  Jag har också min på höger hand. Får också alltid kommentarer om att jag har den på ”fel” hand. Men i och med att jag är vänsterhänt blir det jobbigt att ha den på vänster, så får alltid hålla på och förklara mig. 😊

 72. Linda says:

  Sjukt fin klocka!
  Blandar lite beroende på vad jag har för smycken. Om jag har ringar på högra handen blir det klocka på vänstra armen.
  Jag vill inte ha för mycket på ena sidan.

 73. Thea says:

  Haha höger? Ne vänster ska de va! :D trevlig kväll!

 74. Ida says:

  Älskar den där klockan!! Jag brukar faktiskt variera, kör både höger och vänster. Puss!

 75. Lina says:

  Har också min på höger, får kommentarer om det hela tiden… :P

 76. Majsan says:

  Höger! Jag tycker att det är superkonstigt att ha klocka på vänster arm när man är högerhänt. Får också ofta höra att det är fel arm, men det är förstås de som har den på vänster som har fel. :)

 77. Johanna says:

  Jag brukar ha klockan på vänster arm!

 78. Julia says:

  Jag brukar ha den på vänster arm! :)

 79. Anna says:

  Såklart höger arm!

 80. Sabina says:

  Jag har min på vänster arm, men ibland glömmer jag av det och tittar på höger! Men den sitter alltid på vänster :)

 81. Laura says:

  Jag har också på höger arm och får höra om det titt som tät! Men här i kommentarerna tycks vi ju vara många! Kanske vi borde starta en högerarms klubb för att ge moraliskt stöd åt varandra i klockbärandet 😂

 82. Elin says:

  Jag har också min på höger arm, får konstant frågan ”varför har du klockan på fel arm?”…

 83. Sara says:

  Vänster! Så du är rätt speciell ja =)

 84. Johanna says:

  Höger – team jen!!

 85. Daniella says:

  Jag har också min på höger arm!!

 86. Emma J says:

  Högerarmen här med🙌🏼✨! Tror det har att göra med att jag är vänsterhänt och hatar när klockan stöter i bord etc när jag skriver 🙄😖

 87. Mona says:

  Jag har sällan klocka över huvud taget, har letat länge men inte funnit ”den rätta”. 😂 När jag väl har så blir det dock på vänster arm, men både mina föräldrar och min lillasyster har sina på höger vilket jag alltid tyckt ser så konstigt ut, men sen är de alla vänsterhänta så det hänger väl ihop?

  Denna klocka är så himla enkel och stilren, vilket jag försöker hålla mig till när det kommer till kläder och stil, tar sällan ut svängarna och håller mig mycket till basics (läs svart, vitt, mörkblått) i min garderob, så denna hade varit ett perfekt komplement! Dessutom råkar jag fylla 23 år i morgon, så detta vore ju så himla kul att vinna!! 😍

 88. Isabelle says:

  Åh denna klocka är så fiiin 😍 Har min klocka på vänster haha

 89. Rere says:

  så fin klocka!! jag har också min på höger arm haha!!

 90. Frida says:

  Vänster arm är det som gäller för mig ⌚️

 91. Louise says:

  Vänsterarmen skulle den klocka sitta fint på ;)

 92. Ebba says:

  Har också min på höger!! Är vänsterhänt så vill inte ha den där för då är den vägen, men får ändå höra att jag har heeeelt fel fastän jag förklarar varför haha

 93. Nathalie says:

  På vänster arm, flaxar så mycket med högerarmen att jag slår i klockan i allt hela tiden om den sitter där

 94. sandra says:

  jag har också klockan på högerarm och får ofta frågan om jag har det för att jag är vänsterhänt.. men det är jag inte..

 95. Sofie says:

  Så himlans fin klocka 😍 Jag är som iprincip alla andra och har klockan på vänster!
  Kram

 96. Mirja says:

  Jag har min klocka på vänster arm, precis som majoriteten här! :-)

 97. My says:

  jag är extremt bakvänd när det kommer till såna saker. Har klockan på höger arm, med uret på underarmen så man enkelt kan göra en vridning o se vad klockan är. Samma med bestick – äter med gaffeln i fel hand.

 98. Anna Lundström says:

  Brukar variera höger och vänster för lite hjärngympa! :-)

 99. Ronja says:

  Har alltid klockan på vänster arm, och är en av dem som kommenterar när folk ”gör fel” och har den på höger 😉

 100. Jennifer Green says:

  Bättre sent än aldrig – nu är vinnaren korad. Tack för alla era bidrag, så skönt att fler än jag har den på höger haha ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?