Door 9: Timeless backpack

lucka 9 är i samarbete med svenska Gaston Luga, och du kan vinna ryggsäcken Clässic (värde 1895 kr) i valfri färg. en lyxig ryggkompis i tidlös design, gjord i slittålig canvas med metallfötter. den har läderremmar, laptopfack för 13–15 tums dator, flera innerfickor och magnetstängning. finns både till dam och herr.

tävlingsregler:
svara på frågan i kommentarsfältet: vad har du alltid i väskan? något man alltid hittar i min väska är tugummi, får panik av att vara någonstans och inte ha tillgång till tugummi. skriv även vilken färg du önskar vinna, du hittar alla färger Här.

tävlingen avslutas 11 december kl 23.59.

This entry was posted in /Giveaways. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Maja says:

  Åh, hade varit en dröm med både snygg och praktisk ryggsäck eftersom jag släpar böcker fram och tillbaka till universitet varje dag! Skulle jag vinna vill jag ha den svarta 😍

  I min väska finns alltid en nagelfil – får panik om en nagel har spruckit lite och liksom fastnar lite i allt av tyg så det måste finnas något att åtgärda med 💁🏼‍♀️

 2. Frida says:

  Jag önskar mig den olivgröna! ☺️ Jag har alltid ett par hörlurar i väskan. Musik passar för så många tillfällen och man vet aldrig när det tillfället dyker upp 😉

 3. Jenney says:

  Jag har alltid ett lypsyl och en handkräm i väskan. Så små, men viktiga, grejer för att jag ska klara mig på språng!

  Jag hade så himla gärna velat ha den svarta! Hoppas!

 4. Lovisa says:

  Alltså den svarta ryggsäcken är såååå snygg!

  Jag har alltid något att läsa med mig. Kan vara en bok, tidning eller kompendium från någon föreläsning. Man vet aldrig när man får tillfälle till en lässtund (erfaren resenär med skånetrafiken talar.. haha).

 5. Linnea says:

  Har alltid alltid ett rejäääält lager med olika läppstift/läppglans/läppsyler! Kan inte vara utan! Svarta ryggan är finfin!

 6. Hanna says:

  Ett lupsyl måste alltid finnas i min väska, men även en mobilladdare.
  Den svarta var ju himla snygg! 😍

 7. Kattis says:

  Alltså. Min mamma lämnade sin väska (en billigare variant av den på bilden ;)) i bilen när hon snabbt skulle in på affären. På 5 minuter hade dom krossat rutan och tagit väskan. Hon är jätteledsen ;( skulle vara kul att ge henne en ny och lyxigare. Det skulle ju få bli en svart då!

  Mamma har alltid en necessär full med saker som är bra att ha. Sax, våtservetter, nagelsax (jag får väldigt sällan akut behov att klippa naglarna men.. ja) och annat. Jag har en necessär med mobilladdare – både en man stoppar i väggen och en sån man laddar upp i förväg. Aldrig utan min telefon <3

 8. Sandra says:

  Har precis börjat plugga och har en lång väg att promenera, och börjat inse att en ryggsäck skulle underlätta! Jag har alltid våtservetter, det har räddat mig o mina vänner SÅ många gånger!

 9. Sara says:

  En svart skulle jag vilja överraska min pojkvän med i julklapp! Han hade en liknande budgetvariant som gått sönder och fick låna en ryggsäck av en vän. Dessa ska vara i super kvalitet :))

 10. Amanda Poljakovic says:

  Helt klart en 5a så man kan gå på toa när man behöver 😂 black skulle sitta som en smäck på min rygg👌🏼

 11. Linnea says:

  Jag är lite som skalman – det finns få saker jag inte ständigt kånkar runt på. Våtservetter, hörlurar, telefonladdare, plånbok, telefon, en bok, något att tugga på (pga im not me when im hungry). Åh vad jag vill, vill, vill vinna denna. Jag ska börja på universitetet i höst och förstår ju redan nu att jag kommer få dras med ergonomiska problem livet ut om jag inte har en bra ryggsäck när jag dessutom ska addera skolböcker och en laptop i min dagliga bärvikt. Jag har också embraceat min mörka sida och insett att jag vill ha en helsvart. Hur kul det än är med färg så trivs jag bäst med svart

 12. Julia says:

  Den svarta hade passat sååå bra på min rygg på min väg fram och tillbaka till universitet! Jag har alltid morötter i väskan pga bra snacks!

 13. Sofie gustavsson says:

  Jag har alltid en par trosor! Man vet aldrig när det kan behövas 🙈
  Tycker den svarta var extremt snygg!!

 14. Isabelle says:

  Åh detta hade varit toppen då min precis gick sönder och det är så smidigt att ha en ryggsäck (som gärna får vara ligga snygg som denna!!) att släpa böcker och dator till universitet i.
  Den svarta är så jäkla snygg och jag har alltid en penna i min väska. Kommer så ofta till användning och det är faktiskt så många som behöver låna den ibland också.

 15. Elin Johansson says:

  Jag har alltid med mig en hårborste, viktigt! Haha, finns ju inget bättre än nyborstat hår.
  Den svarta var drömmig!

 16. Sabina says:

  Jag har alltid en deo i varje väska – alltid bra att ha! Utöver det hittar man också servetter (samlar på mig överallt, man vet aldrig när det kommer en förkylningsnys eller glömmer kolla om toapappret är slut) samt mitt favoritläppstift från MAC.
  Om jag vinner skulle jag vilja ha den svarta väskan, så snygg! Jag drar dessutom alltid runt på tunga skolböcker och dator (är student) men envisas med att göra det i handväskor och inte ryggsäck.

  Tack!

 17. Hanna says:

  Jag vill vinna en svart! Ngt man alltid hittar i min väska är plasthandskar 😂 Räddaren i nöden när ngt händer och man måste vidröra det.. 😂

 18. Ellen says:

  I min väska finns alltid plånbok, glasögonfodral, penna, hörlurar, vattenflaska och nån tampong haha :)

 19. Ida says:

  Så himla snygg! Min väska håller på att ramla i sina beståndsdelar & jag önskar mig en ny!

  I alla mina väskor kan man alltid hitta mängder av märkliga lappar & kvitton som jag stoppat ner någon gång när jag inte orkar öppna plånboken/stoppar ner av nostalgiska skäl. Ganska kul när man 4 år senare plötsligt hittar en öletikett som man stoppade ner när man var i Laos!

 20. Kajsa says:

  I min väska finns alltid läppcerat. Kan inte sova med supertorra läppar och man vet aldrig när det händer, plötsligt slår det bara till! Så, det är viktigt att ha med sig, framförallt när jag sover borta.

  Den svarta ryggan är fin!

 21. Maja says:

  Jag älskar att vandra, har tidigare bara vandrat till Pålsjö skog och tillbaka men kommer nästa år att vandra och klättra upp för Hallandsåsen och behöver därför denna väska! Det jag alltid har i väskan är en termos med te och en mugg att hälla upp mitt te i. Du får själv välja vilken färg som matchar mitt uppdrag hihi.

 22. Nour says:

  Åh! Hade varit så drömmigt att vinna en ryggsäck nu när ryggen börjat hata mig på grund av axelremsväskan jag har.

  En sak jag alltid har i väskan är ett anteckningsblock! Även om den inte används under dagen känns det tomt utan, vill kunna skriva ner spontana tankar jag får när jag pendlar.

  Jag vill gärna vinna den svarta!

 23. Charlotte says:

  Jag har alltid ett fack/necessär med läppbalsam, näsdukar, värktabletter, plåster och tamponger. Har räddat mig och många vänner i sina dar! Brukar sprida ut detta lite jämt över olika väskor jag använder så man slipper tänka på att flytta över saker (för då glömmer man alltid nått!).
  Jag önskar mig den snygga svarta väskan om jag har turen att vinna :D

 24. Amanda says:

  Jag har alltid läppsyl med mig i väskan & denna sjukt snygga ryggsäck hade jag använt flitigt!
  Favoritfärg: Black

 25. Sofie says:

  Måsten i min ryggsäck är hörlurar (musik är ett måste!) och tuggummi vill jag inte vara utan. Om jag skulle vinna är mitt val Black :)

 26. Emma says:

  Jag är glad bara jag kommer ihåg att få med mig plånbok och busskort typ :)) Älskar den svarta!

 27. Linda says:

  Jag har alltid solglasögon med mig, oavsett årstid. Jag hade valt den olivgröna godingen!

 28. Louise says:

  Den svarta var ju tipptopp alltså!
  Jag har alltid med mig hårsnoddar, plånboken och en penna. Det kommer man långt på :D

 29. Hanna R says:

  Vad jag alltid har med mig: en bar eller något litet snack av något slag! Så sjukt behändigt när man börjar bli lite hangry och behöver energipåfyllning haha!
  Önskar mig den svarta ryggsäcken

 30. Hanna says:

  Jag har alltid med mig hörlurar och tuggummi!
  Jag skulle vilja vinna den svarta :)

 31. Monika says:

  Nagelfil och handkräm är ett måste. Tuggummi finns också alltid med 🧐. Och liten påsa snacks hamnar där i med😝. Svart ryggsäck skulle sitta fint🙂

 32. Helena says:

  Har alltid bajspåsar med mig 😄 önskar mig en svart!

 33. Cornelia says:

  Jag har alltid med mig min kalender, kan inte leva utan min gamla hederliga i pappersform. När mitt liv var kaos och superstressort var det den som gjorde att jag hade någon typ av struktur ❤ om jag vinner vill jag gärna ha en svart då den passar till alla tilfällen!

 34. Jasmine says:

  Det som alltid åker med i väskan, oavsett vilken väska jag använder för tillfället, är tuggummi och läppbalsam.
  Jag skulle vilja ha en svart ifall jag vinner.

 35. Emilia says:

  Jag har alltid med mig ett paraply i väskan, de säger ju att de alltid regnar i Göteborg, så de gäller att vara förberedd ;)
  Tycker att den svarta va hur snygg som helst, så den skulle jag isåfall vilja vinna.

 36. Malin says:

  Jag har alltid alltid alltid något ätbart i väskan. Måste liksom gardera mig om sötsuget sätter in. Och lypsyl! Går inte en endaste meter utan lypsyl. Är det förresten bara jag som använder lypsyl som ”samlingsnamn” för just lypsyl? Vet ju att det finns löppbalsam, försvarets hudsalva osv men jag säger lypsyl oavsett vad det är (trots att det är ett varumärke för just en sort).

  Ja ja, en parantes. Tycker iallafall den svarta är så fin!

 37. Johanna says:

  Färg: Svart.
  Vad jag alltid har i väskan: Concealer, tamponger, lipsyl och en påse nötter.

 38. Amalia says:

  Drömmen till skolväska för alla tunga skolböcker. I min väska har jag alltid med en vattenflaska. Önskar vinna en svart!

 39. Stina says:

  Färg: Svart.

  Alltid i väskan: emergency-tampon, tuggummi och handkräm. Av någon anledning hittar man alltid en drös kvitton där också, även om de är helt onödiga.

 40. Pauline says:

  Jag önskar mig den svart, så snygg 😍
  Jag har alltid lypsyl, finns inget värre än att ha torra läppar som svider 😣

 41. SARA says:

  Jag har alltid mobilladdare med mig, det har räddat både mig och mina vänner många gånger! :)

 42. Linnea says:

  Jag har alltid extra tofsar, laddare (eftersom min mobil har en tendens att lägga av i kallt väder), busskortet och en deo!

  Om jag vinner skulle jag välja den svarta väskan – så snygg!

 43. Laura says:

  åh altså den svarta!

  I min väska har jag alltid, utöver det vanliga (nycklar, telefon och plånbok), halspastiller, hörlurar och min kalender! Som studerande är jag typ beroende av min kalender och kommer nog aldirg någonsin byta ut den mot en elektronisk variant!

 44. Caroline says:

  Den svarta hade varit perfekt för min kille som släpar runt på gammal ryggsäck varje dag som ser ut som att den är från 1800-talet och har tagit ett bad i saltvatten typ :)

  I min väska har jag alltid en vikbar hårborste, rött läppstift, tuggummi och hörlurar.

 45. Ina says:

  Den svarta är ju supersnygg!

  Jag har alltid hörlurar i väskan för att kunna stänga ute höga ljud då jag är ljudkänslig! Älskar att lyssna på Podcasts 😄

 46. Olivia says:

  Åh vill gärna vinna en svart, så snygg!

  Jag har alltid med mig tuggummi och en extra gaffel till matlådan om någon kompis glömt. Man hör verkligen när jag kommer på cykeln för det skramlar hur högt som helst!

 47. sandra says:

  En ny snygg ryggsäck hade suttit som en smäck nu när man snart är färdig på universitetet, efter 5 år. Jag hade velat ha en svart och i den hade jag alltid burit med mig mitt Carmex läppbalsam. ÖVERLEVER INTE UTAN DET!

 48. Li says:

  I min väska hittar man alltid någon form av cerat eller läppbalsam. Jonbar i kalla miljöer (ishallar) så är verkligen ett måste 👄💞

 49. Anna says:

  Jag går alltid runt med läppbalsam, paraply och vattenflaska. Om jag vinner vill jag gärna få en svart

 50. Emilsson says:

  Åh den skulle jag behöva så mycket! Helst svårt. Jag har en likande fast billigare variant från Ikea som snart kommer gå sönder eftersom jag varje dag proppar den full med min 2,6-kilos-mattebok och dator (…och cirka tusen räkneblock, lunchlåda, kaffetermos, frukost, mellanmål osv. Listan kan göras lång:)) men det som är allra viktigast och som jag aldrig glömmer är nödmat! (som om jag inte redan verkar ha med mig tillräckligt med mat hehe..)

  Mitt liv hade verkligen blivit så mycket enklare med denna ryggsäcken istället. Då skulle jag kunna ha med mig tillräckligt mycket nödmat för att inte en enda människa i hela världen skulle bli hangry igen!😃

 51. Matilda says:

  Alltid något tillhörande fästmannen! Så fort lägenheten lämnas är väskan full av diverse plånböcker, solglasögon, vantar och nycklar som inte tillhör mig.

  Så jag hade velat vinna den svarta åt honom ;)

 52. Lina says:

  Jag har alltid en vattenflaska i min väska! En svart hade jag velat ha :D

 53. Lina says:

  Efter att ha jobbat inom vården i 5 år har jag alltid handsprit i min väska, ett annat måste är en vattenflaska. Nu har jag dock fått en samordnartjänst och släpar fram och tillbaka med datorn i en vanliga handväska.
  Jag hade verkligen blivit jätteglad om jag vunnit en svart fin ryggsäck att transportera mina saker i så man slipper ryggont. Hoppas hoppas!
  Tack förresten för en superbra blogg! :-D

 54. Jennifer Green says:

  Tack alla som tävlat! Sorry att det dröjde men nu är tävlingen avgjord! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?