Digital marketing nowadays

idag känns det som jag har fixat med småsaker mest hela dagen på jobb. jag har event imorgon och det är så mycket att tänka på, springer runt med min lilla lista och checkar av. men det är sjukt roligt iallafall – på ett event fick jag hoppa in och servera för restaurangen vi var på var underbemannad. mycket märkliga arbetsdagar på HD ibland alltså, haha.


live från källaren!


och här har ni fikavagnen; 100 paket Gillekakor, 200 clementiner och Ramlösa till det.

This entry was posted in /Work. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. A says:

  Såg dig på väla igår o blev helt starstrucked!! Du e så snygg!

  • Jennifer Green says:

   Men hallååååååååååå hur fin komplimang? Tack vad glad jag blir, hälsa nästa gång! Jag är rätt snäll, lovar! ;) puss!

 2. Lovisa says:

  Ditt hår är superlångt och fint, igen! Växer det som ogräs eller? ;)

  • Jennifer Green says:

   Haha men typ! Pratade om de häromdan med en kompis, jag klippte ju aldrig de jättekort men kanske 20-25 cm, håret mådde nog riktigt bra av ett klipp alltså! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?