Another life ago

en gammal kompis brännskadade sig nyligen och undrade lite gällande mina skador, och det slog mig att det nu är TIO ÅR sen jag brände mig. det känns som ett helt annat liv.

jag hade sån sjuk tur i oturen, och ärren ser väl relativt bra ut idag. jag brände hela insida armar och haka så det har varit rätt lätt att dölja det. den perioden var så jobbig men jag tycker det är viktigt och skönt att titta tillbaka, särskilt och se hur mycket bättre livet är idag.


natten det hände, vi hade läkarhjälp hemma som lindade in mig till en mumie och sen var jag på vårdcentralen och la om såren var och varannan dag.


jag hade första, andra och lite tredje gradens skador. så det ytliga kunde jag lufta från början.


sen såg jag ut så här som en vandrande mumie! jag fick hjälp med att duscha och världens bästa mormor tog så fint hand om mig.


efter ett tag hade jag bara små plattor på ärren och sen dessa skydds-strumpor.

This entry was posted in /Personal. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Fia says:

  Minns detta så väl, jag följde dig på Bilddagboken då.
  Jag är likadan, mår typ bra att att tänka på hur livet var för ett år sedan när jag blev brutalt dumpad av mitt douche-ex :))

  • Jennifer Green says:

   Så roligt att du hänger kvar!! 😘 och åh visst är det en bra känsla? Kvittar situation, bara att kunna jämföra med dagens läge och konstatera att det är bättre idag är ju så jäkla gött. Särskilt när man får perspektiv på saker och inser att exet inte är något att ha va ;)

 2. Emelie says:

  Men shit!! Jag brände mig på handleden i ugnen och fick en pytteliten blåsa, den hade jag jobbigt nog med.. Krya på din kompis!

  • Jennifer Green says:

   Jag kan fortfarande göra likadant, typ bränner mig på ett finger och tycker det är skitjobbigt sen ba “Just ja, det har varit värre”. Men det ena behöver ju inte uesluta det andra, gör ju ont oavsett storlek! Tack, hoppas han kryar på sig fort!

 3. J says:

  jag har också följt dig sen bdb men kan verkligen nt fatta att det är tio år sen!! så skönt att det läkt bra <3

 4. amanda says:

  Blir så nyfiken, vad är som har hänt egentligen?
  Hemskt, men som du säger så bra med lite perspektiv ibland!! Kramar <3

  • Jennifer Green says:

   jag trillade över en gasolvärmare, hade tur som bara tog i med insida arm och hakan. jag kunde ju lika väl lagt i hela kinden eller bröstkorgen liksom.
   kramar tillbaka! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?