Pre fall trend scouting

tänka sig, att det idag är nästan exakt tre år sedan mitt första uppslag publicerades. jag var så jäkla stolt och firade med kanelbullar i mängder.

det var verkligen med ett sant nöje jag tog mig an detta uppdrag, jag fick väldigt fria tyglar och skulle skriva om “höstens trender”. och det blev en blandning av mode, inredning, teknik, lektyr och te! detta var på uppdrag av en PR-byrå jag jobbade på, för Helsingborgs Dagblad. som jag sedan började jobba för parallellt och ju idag är heltid på som Digital Marketer. lika snurrigt varje gång jag berättar det!

skarmavbild-2016-10-19-kl-10-10-55
titta vad fint! jag fick inte ha any say i layouten, men texten är min.

skarmavbild-2016-10-19-kl-10-11-28
det roliga här är väl att jag är utbildad i “Fashion Writing” på engelska, men det gick väl bra att översätta till svenska haha.

skarmavbild-2016-10-19-kl-10-13-22

This entry was posted in /Work. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?