Brining the full colour palette into our kitchen

jag fullkomligt ÄLSKAR vår nya tavla! på den nivå att jag bara tittade på den och beundrade den i säkert tio minuter. den är så himla vacker alltså.


titta vilken skönhet! den till och med glittrar på de grå partierna. jag har varit kär i denna tavla i ett år, men Timmie tyckte inte om den först. sen när han fick se den i verkligheten så ändrade han uppfattning helt och sa att den måste upplevas live. den är köpt på O.P Konst & Ramar i Helsingborg och finns bara i ett exemplar. jag har försökt att tyda konstnärens signatur men kan fan inte se vad det står mer än G…. S…… haha.


och äntligen är den på plats! den är 2 meter bred och jag har letat land och rike efter en tavla i den storleken som vi gillar, helt sjukt svårt ska ni veta när man är så kräsen som vi är.


den är uppspänd på en silverram med svart ytterkant.

så nöjd! vad tycker ni? nu återstår nästa projekt: snickra ihop ett snyggt elementskydd till elementet som ni ser i vänster hörn på ena bilden. haha, tänk att det aldrig tar slut på grejer som man vill fixa till.

This entry was posted in /Interior. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Elin says:

  Så jäkla snyggt ni har det!!! Är det högtalare i taket eller ngt brandlarm?

 2. Maja says:

  Wow! Såg bilden på din instagram först och tappade kakan över hur fint det blev!

 3. Anna says:

  Som jag skrev på instagran; det är så snyggt!!!!
  Vill flytta in i ert hem. Hade inte tvekat en sekund hihi. Kram!

 4. Lisen says:

  Men åh så snyggt det blev!

 5. Jenny says:

  Men åååh orkar inte med hur läckert hem ni har! Vill ha! Men med bebis och ett gäng hundar är det väl knappast någon idé haha… /Inte bitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?