Late summer party

igår firade jag min 25årsdag i riktigt jäkla härligt sällskap! jag ville så gärna ha det i Jacob Hansens Hus men trots att jag var ute i December så var första lediga dagen i augusti den 19e, snacka om populärt! men det var ganska så nice att få fylla år igen 2,5 veckor senare faktiskt.

jag ville ha lite sommarfeeling så mina inbjudningskort blev ett gäng ananaser. och när jag väl hade klippt ut allt så tyckte jag att de kunde få bli ananasdrinkar så jag satte i ett sugrör, haha!


note to self: anställ klipp-hjälp nästa gång du tänker klippa ut 50 ananaser


visst blev de söta? mitt största bekymmer var att hitta en bild på den perfekta ananasen som jag kunde använda – så till slut ritade jag en egen haha.

This entry was posted in /Creative. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis says:

  Supersöta! Så kreativt :Det känns som det vanligaste nu är ett event på facebook ;)

 2. Natti says:

  Men faaan så snyggt, och kreativt! Man förväntar ju sig inget annat av dig!

 3. Hanna says:

  Hej, Kommer du sälja din parajumpersjacka i år om du ska köpa en ny?

  • Jennifer green says:

   Bra fråga! Är nämligen sugen på en sandfärgad i år, men inte helt hundra. Jag kan ju skriva ett inlägg om jag bestämmer mig men det lär nog dröja 1-2 månad. Brukar sälja min för 6000 med kvitto och allt, men se har hört ordpriset till 12000 såg jag istället för 9000. Sjukt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?