Hearty snacking raw balls

igår blev det rawballs som snacks, och de är så jäkla goda. jag har tidigare rullat dem i sesamfrön men testade kokos igår och nu smakar precis som vanliga chokladbollar alltså, så gott! jag fick receptet av Becki som jobbade på Holy när hon var hemma, men dessa blev till och med godare än de som finns i butik numera.


du behöver: kokos att rulla i, 4 msk kaffe, 4 msk kakao, 200 gram dadlar, 4 msk kokosolja och 1 dl fibergryn.


ner med allt förutom kokosflingorna i en mixer och blanda tills det är en slät smet.


älska turbo-knappar! kör lite extra länge så det inte är några klumpar alls.


sen är det bara att rulla i kokos, låt stå i kylen lite. de är goda att äta rumstempererade också.

This entry was posted in /Cuisine. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kattis says:

    Vill bara berätta att när jag läste det här inlägget tänkte jag “smakar säääääkert precis som vanliga chokladbollar……. eller hur”. Inatt drömde jag att du bjöd mig på dessa och att du hade rätt :’) haha mitt undermedvetna talar till mig? Säger att jag ska sluta va så trångsynt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?