There is no use just liking what you do, get obsessed with it

OCH så var det måndag, äntligen! jag ville typ bara få slut på förra veckan för att starta om på nytt, längsta och tråkigaste feberveckan of my life. tror jag skrev ordet feber i varenda inlägg jag publicerade också haha, så tack för tålamodet kära vänner.

idag bjuder jag på en hiss-selfie innan jag ska vidare till gymmet. på återseende!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Isabel says:

  Vad är detta för fin väska??

  • Jennifer green says:

   tack! den är från Burberry och jag har “lånat” den av mormor i två år nu haha! hon har så många väskor och ville inte ha denna längre så vi syrror kastade oss över den.

 2. Kattis says:

  Tänkte ba säga att min vinst kom idag! Luktar som en dröm, klockrent! Thank yooouuu

 3. A says:

  Hur packar du din gym väska, alltså vad har du i? ser så lite ut :) Fin!!!

  • Jennifer green says:

   tack! denna väskan hade jag inte till gymmet, men annars så brukar jag gå till gymmet och duscha hemma direkt efter. så det enda jag packar är: skor, vattenflaska, hörlurar, handskar, iphonehållare och mitt gymkort. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?