Sharing is caring

jag: vilken tandborste använder du?

timmie: samma som jag alltid har haft

jag: jo

jag: fast jag köpte nya för någon dag sedan

timmie: gjorde du?

jag: jaa

timmie: men min gamla tandborste såg exakt likadan ut som den röda

jag: gjorde den?

jag: för den röda köpte jag till mig

timmie: jaha

timmie: men jag använder den röda också

This entry was posted in /Conversations. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li says:

    Haha, så gör min sambo också. Fast vi har eltandborste och längst ner sätter man på en färgad ring. Ibland så har han fått en gul och jag använt en blå, fast då använder han ändå den blåa för det var den färgen han hade sist. Detta trots att jag noga berättat för honom att vi har nya färger. Men eftersom han inte kan komma ihåg det så pillar jag bort den blåa plastringen till honom så att han alltid har en blå, medan jag kan ha vilken färg jag vill =) Ja, utom blå då ;)

  2. Elin says:

    Hahaha killar ;’D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?