The gym rat version of Lara Croft

sist jag var i Sverige så lånade jag min killes armhållare till min iPod när jag tränade och en helt ny värld av att slippa ha den i bakfickan öppnades. när jag sen packade med den till italien så timme ba “Är detta min?” jag ba “Ja, jag fick den av dig”. haha så han gav mig den, perfekt. plus så tycker jag det är skitsnyggt att ha den, lite Tomb Raider över det.

This entry was posted in /Athleticism. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Louise says:

  Hej Jennifer!

  Jag och min kille Axel (standar, tror du vet vem det är :) ) ska till Florens i juni. Några tips på vad vi ska se? Har varit där innan för min gamla au pair familj bor där men vi vill verkligen besöka “rätt ställen”. Mysiga restauranger, pubar och stränder där man inte måste betala för att sätta sin tå på sanden? Varit i Viareggio – är det the place to be? :)

  • Jennifer green says:

   hejsan! vad roligt att höra, fina florens!
   viareggio tycker jag om men det kostar ju tyvärr. något som är gratis och bara liten tågresa bort är vackra Cinque Terre, Portofino (typ 1 timme från viareggio (som ligger 1,5 timme från florens)), Forte dei Marmi osv. sen finns det olika badområden inne i stan som är jättefina med pool osv om ni inte vill ta tåget till stranden. alternativt att hyra bil som jag och timmie har gjort nu två gånger och det är så sjukt kul att köra italiensk trafik, de är galna!
   restauranger så har jag olika favoriter beroende på vad för slags måltid och vid vilken tidpunkt, den absoluta favoriten som jag alltid är nöjd på är Il Santo Bevitore men där måste ni boka bord då det alltid är fullsatt, min favvo restaurang. En annan jag gillar mycket är Osteria dell’olio, Hard rock café (inte värst italienskt men) och något ni verkligen måste prova är en amerikansk brunch på The Diner, finns massa olika men jag beställer alltid bacon, stekt ägg och chocolate chip pancakes, mams! Gärna mitt i veckan än på helgen då man får bättre service. Jag har två andra mysiga restauranger som jag inte kan komma på namnet på, men det är ofta smågatorna som har det bästa, många sätter sig gärna vid de stora piazzorna för att äta något men i regel är det sämre mat där. För något sött så Cavalli café, La rinascente’s takterrass eller Grom för en god glass, Lindt store för varm choklad!

   Pubar så älskar jag Twice och Colle Bereto mest. Finns flera olika men de två är nog där jag trivs bäst efter att ha vatt stammis där lite väl ofta haha. Uteställen så Flo, Space, Yab, Hotel, och så gillar jag Babylon och Doris men de är inte tippat att bli älskat om du förstår mig haha. aa de var nog de jag kunde komma på nu, säkert glömt något bra men googla lite annars bara! Trevlig resa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?