With an even better company

idag har jag haft världens härligaste dag och den fortsätter i samma mönster.

tills vidare kan ni få se vad jag åt innan, världens godaste brunch. och så tre till pannkakor efter detta.


stekt ägg, bacon, bröd, chocolate chip pancake, sylt och sirap.

This entry was posted in /Cuisine. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sandra says:

    Hur kan du äta sånt sött och gott och ändå ha så låg fettprocent (tycker jag det ser ut som iaf)? Så fuskigt! Jag tränar också men det hjälper ju ingenting känns det som..

    • Jennifer green says:

      jag har alltid haft snabb ämnesomsättning, sen var jag så mätt på detta att jag inte åt lite fisk förrän runt sextiden alltså haha, det blev krydd dendär måltiden för jag kunde knappt röra mig!! annars har jag faktiskt ökat min fettprocent lite vilket är bra, hade superlåg i våras men många av er var de som påpekade, ni är grymma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?