Hard work pays off

just det!! jag gick ut med 100/100 with honors i slutbetyg! lycka!

nu ska vi fira detta till vi inte orkar stå upp längre. först har vi exhibition med 5000 på listan. spännande, det här!

This entry was posted in /University. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Monika says:

  Stort grattis! :D

 2. Sabina says:

  Stooooort grattis finaste bästaste kvinna!!!!

 3. Caroline says:

  Tänker inte säga grattis för du har ju inte vunnit nåt, DU HAR SLITIT SOM ETT DJUR & FÖRTJÄÄÄÄNAR ATT HA DEDÄR SVINBRA BETYGET!! BRA JOBBAT BRUTTAN! :D

 4. Lovisa says:

  Applåder och fanfarer för dig! Sträck på dig och var stolt!
  Hoppas du slår klackarna i taket så hårt ikväll att det blir hål efter dem!
  :D :D :D :D :D :D :D

 5. Sara says:

  Du är så grym på alla sätt möjliga! Var förjäkla stolt över dig, superJenni.

 6. Kattis says:

  Haha asså det måste ju vara helt surrealistiskt ibland att logga in och se all kärlek du får?! Du har så jävla fina läsare ju, som faktiskt uttrycker sin kärlek.. jag sitter liksom och grinar nu för att det är så fint haha. OCH JA BRA JOBBAT JENNI!

  • Jennifer green says:

   JAG VET!! alltså ordagrant VARJE dag får jag någon kommentar som gör mig helt rörd, idag vaknade jag till så grymt många fina att jag blir helt varm om hjärtat. underbara människor!!
   och tack du!

 7. Ida Hjalmar says:

  TUSEN APPLÅDER !!!! DU ÄR SUPERDUPERVRÅLA GRYM!! Njut av detta och glöm inte att du är bäst!! :)

 8. Claudia says:

  Fan vad grym du är. Ett levande bevis på att man kan vara snygg och smart!!

 9. Hanna says:

  Grattis!!! Det har du verkligen förtjänat! SÅ glad för din skull, haha hur konstigt det än låter :) GO superjenni!!

 10. Matilda says:

  Åh grattis! Vad kul för dig! :D

 11. Amalia says:

  fy tusan vad bra du är!! du är så inspirerande och verkar vara en helt fantastisk människa. alltid första bloggen jag går in på varje dag, och du får mig alltid på bra humör, bjuder på härliga skratt, kloka värderingar, peppande inlägg och en jäkligt snygg kropp ;)

  you go girl! fortsätt som du gör. du är värd det bästa! och tack för en underbar blogg!!!

  • Jennifer green says:

   tusen miljoner tack för att ni ens lägger ner tid på att säga så fina saker! NI har peppat mig hela året ut och har alltid fått mig på bra humör när jag gråtit av stress flera gånger! bästa läsarna i staden, check! puss!

 12. Li says:

  Bra jobbat! Läser alltid din blogg sist av allt jag läser på nätet, från bloggar till tidningar, för här vet jag att det är något kul att läsa. Sparar det bästa till sist liksom!! Och igen, grymt bra jobbat =)

 13. a says:

  vad hade du för betyg när du sökte in på gymnasiet, dvs när du gick ut grundskolan?
  och vad hade du för betyg när du gick ut gymnasiet? :)

  • Jennifer green says:

   oh har alla betyg i sverige men i gymnasiet jag hade ett enda G och det var i matte, sen cirka 6 VG kanske och resten MVG. grundskolan var jag sämre i. hela åttan var skit, nian försökte jag komma igång igen. men mina lärare gav mig ganska höga betyg ändå bara för de visste vad jag gick igenom privat. :)

 14. elisabeth says:

  Duktig du är! Känner dig inte, men som din läsare blir jag så glad! DETTA ÄR DU SÅ VÄRD:)

 15. sabina says:

  Du är grym!

 16. I huvudet på thåström says:

  Du är BÄST superjenni!!!!! Sjukt stolt läsare, kan inte finna ord över hur glad jag är för din skull! :) är det helt slut i Italien nu eller fortsätter du med något annat efter nyår? :)) KÄRLEK!!!

  • Jennifer green says:

   tack för NI är så grymt underbara!! och jag stannar i italien, har ju jobb redan som jag äntligen kan fokusera bättre på! :D

 17. Maja says:

  Herremingud! Grattis superjenni, du är helt jävla otrolig och förtjänar det här så OTROLIGT mycket! Njut av den sista tiden nu!!!! GRATTISGRATTISGRATTIS!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?