So much for beeing happy with a speech

jag har nu filmat mig själv när jag övar inför morgondagens presentation.

(nyttigt tips förresten)

och kolla hur en suddig print screen av filmen ser ut. står jag såhär eller? jag borde nog börja söka lite hjälp.

(och eventuellt ändra placering på min ena hand liksom)

This entry was posted in /Humorous. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sabina says:

  Haha du e för skön jennan ! Va äre för presentation du ska hålla, inför mkt folk eller ?

 2. Julia says:

  Hej!
  Jag tycker du ger så himla kloka råd jämt och nu vill jag ha några själv. Jag tränar ca 4-5 dagar i veckan, då styrka 2 ggr och kondition typ 3. Jag vill få synligare muskler, mindre lår och synligare rutor på magen. Maten är mitt stora prioblem, då jag älskar godis osv, och hatar att gå hungrig. Hur tycker du jag ska göra?:)
  /julia

  • Jennifer green says:

   hej! tackar för den komplimangen ;D
   vad för kondition tränar du? jag upplever exempelvis själv att med crosstrainer och powerwalk blev mina lår lite mindre än om jag löper. sen kör jag också mycket styrka för fram&basida ben vilket innebär att benen upplevs som smalare, framförallt framifrån. när det gäller magen är ju tyvärr kosten något som bör justeras för synligare rutor. jag har samma problem själv och älskar mat. däremot har jag lärt mig att flera mål om dagen i en hyffsat städad kost gynnar mig. än exempelvis vissa vänner jag har som äter litet på dagen sedan ett stort mål runt 19. för mig är det mest bröd, gräddiga grejer, kakor och sånt som liksom får mig att se tjockare ut. så när jag äter sött är de oftast ren choklad som jag inte tycker sätter sig på magen.

   prova dig fram lite, problemet är att vi alla är så olika med olika ämnesomsättningar att det inte finns något konkret tips mer än vad min kropp reagerar på! ;D lycka till du!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?