Destroying my video like a sir

stefano: oh no

stefano: he looks into the camera

jag: it’s okay, I’ll keep it

jag: he’s cute

(OBS. I still love Timmie)

(man vet aldrig hur tydlig man måste vara med vissa)

This entry was posted in /Conversations. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Erika says:

  Mums. Ge mig! Brukar aldrig kommentera men tänkte bara säga att du verkar sjukt skön och jag älskar din humor. Som tack för komplimangerna kanske du kan ta dig en funderare på hur du kan fixa en date mellan jeanskillen ovan och mig HEHE.

 2. Clara says:

  Haha du är så skön bara :D
  Hur länge har ni vart tsm nu? Känns som du höll de hemligt länge elr? Vrf? Fina :)

  • Jennifer green says:

   Dudåå! Vi har väl träffats ungefär ett halvår och snackat lite mer. Ja, några hemlisar får man lov att ha! ;D

 3. fia. says:

  hej!

  kan inte du snälla skriva ett inlägg till förmån för musikhjälpen?

  jag vet inte om du fått liknande inlägg tidigare för jag har inte kollat, men isåfall kan du juh ignorera det här.. men jag tycker du verkar fantastiskt sympatisk, och om en person bidrar med bara 50 kronor kan man göra stor skillnad. inte för att just du måste bidra men du kanske kan få några läsare att göra det?

  det finns mer information på hemsidan http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946

  tack och kram och du är asbra!

 4. Annn says:

  Hahah lite komiskt att du har skrivit exakt samma mening, den sista du skrev men där du bara nu har bytt ut Marcus mot Timmie..

  • Jennifer green says:

   Ohno! Jag brås på mig själv!

   För övrigt är det en vänner parallel när monica säger “I still love Chandler”, som jag även det skrivit förut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?