(Never trust a girl who works out with her hair down)

när tjejer på mitt gym tränar med nedsläppt hår:

om jag skulle träna med nedsläppt hår:

This entry was posted in /Humorous. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. sandra says:

  AMEN sister!! Jag förstår mig inte på tjejer som tränar/idrottar/powerwalkar/osv med nedsläppt hår. Om jag glömmer tofs till idrotten i skolan eller på gymmet får jag typ ångest. Haha. One does simply not work out with her hair down.

 2. Ida says:

  Haha!

  Jag behöver din hjälp big time, Jennifer.
  Jag har precis börjat på ett närliggande gym, och i dag testade jag det för första gången. Jag har aldrig någonsin varit på ett gym förut, så gissa om jag kände mig obekväm. Jag fick lite hjälp i början (såklart av en het kille, hmmm pinsamt), och jag kände direkt att alla kollade på mig. Jag är alltså totalt noob på ett gym. Hur tycker du jag skall göra framöver? Jag vill såklart gärna träna, men jag tycker det är skrämmande. Nu då jag betalar för att röra på mig vill jag ju också gärna bli värsta fitnessbruden som kör på hårt med alla maskin och vikter… Hmm, haha. Hur gjorde du?

  • Jennifer green says:

   vad roligt, hoppas du börjar trivas mer och mer!
   jag hade lite tur när jag började stykreträna för min gamla kille var på gymmet och hjälpte mig med allt. men innan detta gick jag dit och körde bara löpbandet, crosstrainern eller magövningar som är ganska så enkelt att förstå sig på liksom. (förutom att man tydligen trampar igång crossen på vissa gym, där letade jag efter on/off knapp)

   men när han inte har varit där har jag ibland frågat hans killkompisar, jag tränade ofta med hans lillebror, eller gymvärd som är där. jag har dock märkt att bara för man är värd innebär det inte att man kan allt, om ens mycket. här i italien är de grymma däremot och hjälper med varenda liten centimeter.

   försök att se lite mer självsäker ut och våga prova. i värsta fall kan du ta tyngder och gå bort från var alla står. jag tränade på SATS en gång själv, hittade inte ritkigt alla maskiner och hade TRE killar under 1,5 timme som ville “hjälpa mig”. jag blev en bitch och ba Nää ser det ut som jag vill ha din hjälp eller din jävla nolla?
   (haha skoja. jag ba Hihi nää men tack ändå) prova youtuba lite maskiner och övningar så du ändå vet hyffsat exakt hur de ser ut, hur du justerar ryggstöd osv och känner dig lite mer bekväm i situationen. nu har du ändå varit där och lär dig lite mer för varje besök. jag skulle tippa på att det bara är en tidsfråga innan du klampar in kaxigt och gör din grej liksom! våga fråga bara, det är inget fel eller pinsamt med det. hellre fråga om hjälp att göra ordentliga lat pulldowns än att sitta och göra uppenbart fel så folk lägger sig i för att hjälpa till.

   inte världens bästa svar, men lycka till och kör hårt!

   • Ida says:

    Tack så mycket för ditt svar, jag tyckte det var bra!
    Jag var där igen i dag, och det gick redan mycket bättre. Jag testade på förmiddagen så jag var nästan ensam, då kunde jag gå rundt och testa alla maskiner utan konstiga blicker, så nu känner jag mig liiiite mer bekväm i alla fall!
    Det är helt säkert en tidsfråga, och det bästa är ju att jag ser fram emot att träna igen!

    • Jennifer green says:

     vad härligt att höra! och precis du har så rätt, men första gången är alltid värst det tycker vi nog alla haha! jag har än idag nya grejer jag vill prova på och känner mig som en amatör när man står där och försöker, men de andra tror jag är världsrutinerad liksom! ;D haha,

 3. Louise says:

  Haha, eller hur! Spelade basket under flera år innan och de ytterst få gångerna man glömde totte var heeeeeemska att träna, förstår mig verkligen inte på de som frivilligt tränar utan totte..

  • Jennifer green says:

   hahaha feel ya! det är en sak ibland men jag har tjejer som aldrig har uppsatt hår, springer som fan och håret hoppar runder. är mest glad för att du också säger totte ;D

 4. Malin says:

  Sitter och lyssnar på musikhjälpen och denna låten spelades
  http://www.youtube.com/watch?v=K6Y77lFsofA

  tänkte genast på dig!! :)

 5. nathalie sis says:

  Ja så sånt! Blir helt kaos

 6. Sofie says:

  Vilken storlek har du i ditt nike linne? ska beställa men vet inte vad för storlek..

  • Jennifer green says:

   Jag har XS men jag vill ha de så tighta som möjligt, blir lite tight för brösten i de med inbyggd bh men de funkar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?