First impression

jag ville göra en enkel svart framsida som ska representera mig så mycket det bara går. jag var inne på en bild inuti texten men hittade inget jag trivdes med till hundra och är nu äntligen nöjd.

såhär blev det. mitt namn och 225 ikoner som på något sätt representerar mig och min personlighet:

This entry was posted in /University. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. lovisa says:

  GRYM!!!!!! älskar hur påhittig du är :D

 2. Sara says:

  Riktigt kreativt, stilrent och snyggt! Saknar dock en bild på en melon, eller finns den där? :D

  • Jennifer green says:

   tacktack tack! och nu gav du mig ångest, hur fan kunde jag glömma melonen?! när jag till och med har en annanas med som jag aldrig äter! (bara för att visa hur exooootisk jag är.. hahah)

 3. carolina says:

  Du är så grym och inspirerande så jag vet inte vad! Har även två frågor. Vad är det du pluggar till nu? Vad kommer du bli liksom? :) Och också, om man vill bli smal/tight vad är bäst att träna då? Vissa säger att det är styrketräning och vissa kondition. Du kanske inte vet dock men värt att fråga ialf tänker jag ;p Kram :)

  • Jennifer green says:

   tusen tack madame!
   1. jag läser modemarknadsföring och kommunikation, och jag blir liksom “marketing and communication girl”. hahah. utefter detta kan jag då söka arbete eftersom det är så pass brett och rikta in mig på speciellt field, just nu jobbar jag ju inom digital media men jag vill arbeta med både PR och Advertising i framtiden.
   2. det är olika för oss alla. jag personligen gillar att blanda fettförbränning med styrka, då du bränner fett med stykreövningar också. (något många inte vet). när jag tightade till mig körde jag 30-40 min cardio 5 dagar i veckan och magträning, därefter la jag till armar, sen kom resten och nu tränar jag rubbet! jag personligen upplever att jag får mer slimmad kropp av exempelvis högintensiv PW, crosstrainer och spinning än löpning just. jag löper mest för det är skönt och för konditionens skull. sen är det lätt att forma snyggare muskler med tynger! lycka till, kram!

 4. ida says:

  grymt fint och kul att de går så bra för dig!!! måste bara fråga fall du setat och gjort alla dessa 225 ikoner själv haha?

 5. Julia says:

  Snyggt och klockrent som vanligt! Ser fram emot att se allt du sysslat med :)

 6. mathilda says:

  hahaha!! uuunderbart

 7. Jennie says:

  Så snyggt och kreativt! =)

 8. karro says:

  Gud vad du är duktig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?