(Anything to make you smile)

nu flyger vi hem efter en underbar vecka. hoppas ni gillar min flygoutfit, haha.

20120809-085341.jpg

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Tilde says:

  Alltid fiiiiin

 2. Anna says:

  Allt klär ju en skönhet :)

 3. emma says:

  är ni två tillsammans?

 4. emma says:

  är ni två tillsammans? fattar ingenting haha

 5. Cornelia says:

  Gillar mest dina sår från segwayen haha:(!

 6. Alice says:

  Jag gillar dig Jennifer, men nu få du faktiskt skylla dig själv. Du läger upp en bild där du skriver “fin kille det” och sen denna bilden när ni håller varandras händer. Vad förväntar du dig? Att ingen ska undra vart Marcus tog vägen och vem denna nya killen är? Förstår inte varför du blir irreterad på dina läsare.

  • elin says:

   good point .. men vi läsare får nog lära oss att läsa lite mellan raderna också ! :)

  • sandra says:

   herregud. går du ut och skriver på facebook så fort du träffat en ny kille eller gjort slut? acceptera att hon kanske vill hålla det privat. det är hennes liv och hon kanske inte vill att alla ska läsa om hennes förhållanden. så fort en ny kille dyker upp i bloggen behöver det inte vara en ny pojkvän, just saying!

   • LINNEA says:

    Sandra, håller med dig till hundra, men samtidigt får man kanske ta det och vara beredd på en hel del nyfikenhet när man har en så pass stor blogg med många läsare som har hängt med redan från Marcus! Klart man bryr sig och vill veta, speciellt med sånna små ledtrådar som bilden i detta inlägget.
    Vad förväntar hon sig liksom?

    • Frida says:

     Folk kanske ska lära sig respektera personen som driver bloggen ist. Hon delar trotts allt med sig av stora delar av sitt liv. Markus har varken synts eller hörts sen flera månader tbx och i samma veva kom
     Timmie in i bilden. Ett plus ett är två och de som ej får ihop det får helt enkelt acceptera att hon ej skriver ut allt. Hon har trotts allt skrivet x antal ggr att hon inte hänger ut ngn så förmodligen är hon bara ett schysst ex som ej hänger ut vad markus gjorde.
     En ganska bra egenskap..

     • alice says:

      Jag syftade inte på att hon är tvungen att berätta allt för oss läsare, utan mer på att om hon lägger ut bilder där hon skriver att en annan kille “är så fin” osv. är det väl inte konstigt om folk undrar? eller? och att hon inte borde bli “så trött på er läsare, som aldrig kan veta vad ett privatliv är”.
      Och förresten, hur vet du att Marcus har gjort något?

     • Josse says:

      Inte för att jag bryr mig så värst.. men hon visade ju faktiskt en bild på Markus för inte så länge sedan, typ ett par veckor sedan, så alla kanske ändå inte hängde med där. Hur som helst spelar det ingen roll, det är hennes privatliv.

     • Olivia says:

      Psst till alice: när man citerar någon “”, tänk på att faktiskt citera då.

    • Milla says:

     Jag blir bara så nyfiken eftersom man genom bloggen tycker väldigt mycket om Marcus. Han verkar vara en toppen kille och dom är/var så fina tillsammans. ( och hon har varit väldigt öppen med sina breakups tidigare, det betyder självklart inte att hon ska vara MÅSTE skriva om det hänt något nu )

     Att följa bloggar, speciellt som Jennifers, som har varit väldigt personlig och delat med sig mycket av sitt liv. Blir det lite som att se på film (förstår ni vad jag menar eller är det bara min uppfattning? hehe) När en av “huvudrollerna” plötsligt försvinner och det dyker upp en ny person så blir man nyfiken (och förvirrad). Värt dock att komma ihåg att vi är bara läsare, och jennifer är en människa även utanför bloggen.

     Tycker däremot som många skriver ovan att har man så pass många läsare och lägger ut mysiga bilder, får man räkna med lite reaktioner.

     Men vi älskar Jennifer no matter what (:
     /team Marcus. ;)

     • Karoline says:

      Team Marcus?
      Dafuq is this? Löjligt, måste man hålla på att bilda lag och hålla på vissa personer? Det här har gått för långt!

      /Team vad som helst, bara superjenni är glad.

 7. Hanna says:

  Att flyga i hårda kläder är ju det vidrigaste så du får helt klart godkänt!

 8. johanna says:

  Alltså, sedan du skrev om dina nya gymskor har jag inte kunnat sluta tänka på dem?? Så snygga (och sedan jag provade dem igår kan jag även säga så sköna haha) Till saken: Hur tycker du att de är att springa i? :)

  • Jennifer green says:

   haha så sött! de är sjukt sköna att springa i, som vanligt tar det alltid 3-4 pass innan man trivs helt men nu älskar jag dem verkligen! rekomenderas starkt!

 9. Hannah says:

  Jenni du e så galet fiiiin och det ser så mysigt ut med pojken bredvid dig! kjaam

 10. Elin says:

  Hahaha, älskar alla irriterade kommentarer över att vi läsare “inte får reda på något”…. inte för att vara sån, men ni är rätt blinda va? ;)

  Snyggejennifer i snyggeskorna! :D

 11. Lotta says:

  Men ärligt talat nu, ge er! Har hon någonstans skrivit ett kontrakt där hon lovar & svär att hon ska berätta om hela sitt privatliv? Ni som är så himla himla nyfikna, läs mellan raderna? Och om de man tror är skrivet där inte stämmer så kan det väl kvitta? Det är en BLOGG.. seriöst! Hade jag varit Jennifer hade jag bara blivit ännu mer kryptisk när folk håller på som dom gör.. Pojkvän eller inte, du ser lycklig ut & det tycker jag är det viktigaste! (:

 12. Jannica says:

  Huvudsaken är att du är döläcker och oavsett vem den lyckliga är så hoppas jag att han förtjänar en sådan bra tjej och tar vara på dej :)

  Förstår dock att de blir frustrerande för många som inte hänger med i svängarna ;P

  • Jennifer green says:

   tusen tack madame!

   • Louise says:

    Jag håller med både Jannica och Lotta, om man, som jag, läser din blogg flera gånger varje dag genom bloglovin, så tycker jag att det märkts om något förändras i ditt liv, (oavsett vad det är) även om du valt att inte berättat för oss svart på vitt. Folk kan inte komma och begära allt för mycket av dig, du är bara en vanlig tjej, och break-ups gör ont. Jag ville väl mest bara berätta för dig att vi läsare som faktiskt förstår och respekterar finns där, även om vi (iaf jag) inte alltid säger något. Men jag är glad att se dig glad igen, super-Jenni är inte menad för att vara ledsen! Ta hand om dig, och jag hoppas att lill T också gör det, du förtjänar det. Pusssss :)

    • Jennifer green says:

     tack för kloka ord bland allt jävla tjat och irritationsutbrott! ni är helt underbara ibland och därför är jag så glad att ha det. och lil T sköter sitt jobb mycket väl hihi! puss

 13. Maria says:

  åh förlåt för hjärndöd fråga kanske, men är det på apoteket du köper dina åksjukeband? och isåfall, är dom bra? har såna grova problem med det och tog alltid tabletter förut men nu hjälper dom inte, så jag ville fråga nån som har erfarenhet av det :D

  • Jennifer green says:

   jajamen de är köpta där (finns förhoppningsvis mindre färgglada band också). för mig funkar de galant, förutom igår då jag blev åksjuk ändå men vi fick en sjukt lång resdag så nog därför. jag har provat tabletter en gång bara men blev så himla trött av dem så kör på band nu, många säger att det är en mental sak så man inbillar sig att man mår bättre; vilket som så fungerar det för mig haha!

 14. Johanna says:

  Riktigt fina nikeskor! Var är de ifrån? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?