A mutual interest for a satisfying gaze

idag så stack jag och min favoritman till gymmet efter att vi vaknade, han har hjälpt mig hela morgonen och gett mig lite nya övningar så det inte bara blir cardio hela tiden och det har gått förvånansvärt bra.

jag vet dock inte vad detta heter, haha. lyft-med-stång-grej eller något sånt väl.

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Agnes skriver:

  Favorit man haha hur många har du ;P jag sa favorit pappa till min pappa en gång han bara hur många har du? Haha nice form du har btw =D

  • Jennifer green skriver:

   haha men jag menar inte man som att vi är gifta, utan en äldre version av kille. pojke:kille:man eller? så marcus är min favorit av alla män världen över!

 2. kevin skriver:

  ser bra ut Jennifer :)

 3. Henk skriver:

  Fan hett!

 4. anastasia skriver:

  Fan va feett! Har en fråga, du verkar ju träna typ varje dag – vad brukar du köra för cardioträning? Hade vart kul och se ditt veckoschema eller vad man ska kalla det. Och är det inte så att du bestämmer i förväg vad du ska göra på gymmet så kan du väl skriva upp i en vecka vad du gör? Hade vart awesome!

  Du driver bästa bloggen, puss!

  • Jennifer green skriver:

   hey! haha ja alltså jag kör samma nästan varje dag men varierar lite olika med tider och så. oftast blir det ca 15 minuter löpning, 15 minuter powerwalk med hantlar och 10 minuter crosstrainer. vissa dagar börjar jag på crossen 10 min och avslutar 10 min, springer 10 och powerwalk 10. lite olika men det är däremellan iallafall :D

   när jag var i Alcúdia förra veckan så hade de inga löpband+var too hot att springa ute så då hade jag 20 min på crossen varje dag :D tack så mycket du, snyggt namn du har förresten! pusss

 5. Mathilda skriver:

  bor du i Nyhamnsläge eller i Helsingborg eller någon annanstans? fattar inte haha :-D

  • Jennifer green skriver:

   haha förvirrande eller? ;) jag bor i domsten, som ligger vid havet mellan hittarp och höganäs ungefär. och min pojkvän bor i strandbaden som är mellan höganäs och mölle typ, vi bor 10 min ifrån varandra, så jag hänger i höganäs rätt mycket ;D var är det du bor när du är här? :)

 6. emma skriver:

  det du gör är curls :) kram

 7. tilde skriver:

  undrar vad du tycker om ”bodypump-kropp” likt http://josefinemagnusson.myshowroom.se/

  skulle du kunna vara med o tävla om sånt?

  • Jennifer green skriver:

   Jag är sjukt imponerad av tjejer som kan bygga så, det krävs så sjukt mycket mer av en tjej för att bli stor.
   Dock hade jag aldrig velat se ut så, mest för att det inte skulle klä mig+jag inte är ute efter att bygga muskler så pass :p

 8. Malin skriver:

  SNYGGA DU! Hur nöjd äru me din kropp från 1 – 10 ? Önskar ja hade din vilja :P

  • Jennifer green skriver:

   Tack fina! Jag skulle nog säga 10 faktiskt. Finns så många snygga tjejkroppar men jag känner mig snygg i min egen :)

 9. Alex skriver:

  Du hade gärna fått ta ett pass med min flickvän anytime .. (;

 10. nathalie sis skriver:

  biffen själv!

 11. Jennifer skriver:

  sjukt fin kropp har du! strävar efter en likadan ;d

 12. Amanda skriver:

  Snyggt :) Hur vill Marcus att du skall bli? :)

  • Jennifer green skriver:

   tackar! typ inte smalare men han hjälper mig för jag vill bygga lite muskler på rygg+armar då de är klena :p

 13. Kimberly skriver:

  Åh dina träningsskor ser så sjukt sköna ut! Men jag är för blind för att se vilket märke det är? haha. Skulle du kunna va super snäll och skriva exakt vilka det är? hihi kram.
  HAHAHAHHAHA ” is fire hot or cold” ..

  • Jennifer green skriver:

   haha de är sjukt sköna! reebok easytone, köpte dessa i april så just denna färgen är utgående nu, finns nyare färger hela tiden har redan haft 3 par olika ;D och asbra fråga ju, hahah sjukt mycket tanke bakom den!

   • Kimberly skriver:

    ÅH tack som fAn.
    Hahhahaha älskar frågan!
    Mendu, en fråga till ( jobbigtjejjagärJA) men är det utomhusskor du använder inne då? Eller använder du dom både inne och ute?

    • Jennifer green skriver:

     haha de är både för inne+utomhus bruk men har bara de inne just nu, använder ett par gamla ute ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?