How I’m Social distancing

mina senaste dagar i bild:


jag har haft massa nice träningspass här hemma. bara tanken på att träna hemma gav mig 0% motivation till en början – men jag är förvånad hur bra det har gått hittills. jag har gjort egna cirklar, oftast 9 övningar med 45 sek arbete och 15 sek vila. och så 3-4 varv. det har även blivit en del hopprep, några Bully Juice pass från youtube och så en del yoga. jag har hittat min plats här framför soffan, så nu har Timmie och Jean också börjat sno min gymplats haha.


Cinnabon har en pop-up butik en halvtimme bort – gissa vem som tog Timmies elcykel dit och köpte 2 lådor! så jäkla gott, jag frös in min ena som jag ska äta om två veckor, återstår att se om jag klarar hålla mig.


jag har njutit av solen och lediga dagar.


jag har köpt en surfbräda! asså så glad, jag ska inviga den i veckan. detta är en nybörjarbräda för mig som bara gått 2 lektioner, den är lite kortare än den jag har lärt mig surfa på men det bör gå bra ändå.


jag har gjort ett pizzasamarbete på instagram, asså drömsamarbete! de ville promota “hemmapizza”  så jag bjöd Timmie på pizza i sängen framför Vänner. synd bara att han inte är ett Vänner-fan. (jag vet, mycket sjukt) (hans argument: “jag pallar inte skratten i bakgrunden”).


och så har Tess och jag blivit smått dränkta när vi la och solade i hennes trädgård. killarna ska få igen.

This entry was posted in /ETC, /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Hanna says:

    Samma här gällande vänner, avvvvvskyr!!!
    Får panik av skratten

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?