Food plates and highlights

tiden bara flyger iväg i vanlig ordning. jag har iaf tagit några foton, här har ni några snaps från de senaste dagarna:


vi har varit på påskmiddag hos Jean och Tess, det var så jävla gott. de bjöd på oxfilé, rostad potatis, sallad och sås. jag har inte ätit en köttbit på flera månader så den satt fint. efter maten spelade vi Uno kvällen lång, min mysiga lilla Aussiefamilj.


jag har öppnat påskägg. Miche var så söt när hon var här i julas så fick vi både alla hjärtans dag-present och påskägg som vi inte fick öppna förrän det var dags, i mitt påskägg låg det hanky pankys (livets trosor) och så beställde jag bubs på posten haha.


vi har hängt på stranden. de gick ut med att de skulle stänga stränderna i veckan men tydligen får vi som bor här access ändå, så jag var mycket nöjd! det är väldigt glest med folk men man får gå ner för att träna, bada, surfa eller ta en prommis.


jag har fyndat favvochokladet, 2012 var jag besatt av de röda Lindt-kulorna men nu tycker jag de är sjukt äckliga haha. de smakar ju typ smör? dessa mörka är däremot fett goda och favoriterna är de med 50% och 60% kakaohalt.


tränat denna wod med Tess, och satan vad vi kippade efter luft. vi la till 30 st double unders i början, och sen körde vi dessa övningar så många varv vi kunde i en halvtimme. perfekt hemmaträning utan vikter.


jag slängde ihop en Holy Greens-sallad och den blev riktigt bra. jag saknar Holy, Let’s Grab och Brutale som fan och har inte hittat någon salladsbar som är lika bra här. detta är en asiatisk räka med spenat, glasnudlar, räkor, paprika, edame, picklad morot, krossade jordnötter och extra avokado. Timmie gav den 5 av 5 kanelbullar.


och så har jag snott sand från stranden för att göra egna vikter. kroppsvikt i all ära men vissa dagar saknar jag tyngre och det känns som varje mjölkpaket blev 3 kilo. perfekt tyckte jag tills idag när jag märkte hur äckligt de luktade, jag hade såklart inte sköljt ut den gamla mjölken haha. så jag får nog göra nya i veckan.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Elin says:

    Nu kommer jag med mina tips igen men alltså.. som inbiten holy greenare, detta är det exakta receptet på asiatisk räka, I kid you not. https://cooked.se/recept/asian-shrimp-med-vietnamesisk-dressing

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?