When in Surfers

i lördags var jag och Tess på vår första surflektion här nere och det var så JÄKLA kul. så kul att vi var på en till lektion idag. jag trodde knappt vi skulle kunna stå upp men det tog tre försök sen klarade vi båda att stå och fånga en våg, så jäkla ball känsla. emellanåt så gjorde jag både volter och andra konster med brädan när jag misslyckades haha men jag skrattade ihjäl varje gång.


fullt fokuserad. vi fick nybörjarbrädor som är lite tjockare i typ skumgummi och lärde oss på mindre vågor, idag på lektion nr 2 så fick vi ta några “green waves” i slutet som är vågen innan vitt skum kommer, och jäklar vilken fart man fick!


första lektionen lärde vi oss hur vi kommer upp på 4 steg, och idag gick jag direkt över till 1 steg.


vi försökte fånga en våg samtidigt för att få foto ihop, men vi krockade och så här blev bilden istället haha.


och så flöt vi iland som två trötta fiskar.

efter första passet hade jag träningsvärk i nästan hela överkroppen, särskilt mina handleder och biceps. så imorgon föväntar jag mig samma utfall haha. och så lite skrapade knän.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Linda says:

    Men gud vad kul det ser ut!

  2. Dagens Damer says:

    Gör ett kort besök i mitt blogg för att få några tips om hur du klassisk kan hantera ett argument.

    https://www.devote.se/Dagensdamer/hur-man-stannar-klassisk-i-en-argument-utan-att-bli-arg-31343785

    xoxo Dagens Damer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?