Oz Lately

hej från andra sidan! det kommer nya bud varje dag här nere, idag stängde de alla pooler och salonger som massage, naglar osv. tråkigt men det är ju bättre att ta det säkra före det osäkra såklart.

lite vad jag har haft för mig de senaste dagarna:


jag och Timmie hade en sista måltid och delade på tre pizzor. så bra idé ändå. det enda störiga med Timmie är att han hatar lök så jag får ju ta en för laget och skippa löken.


jag lånade Timmies ryggsäck och kände mig som en liten scout (trodde förresten det stavades sqout haha). men asså så smart väska som bara hänger på ryggen? efter alla dessa år har jag äntligen förstått mig på ryggsäck.


jag har varit på hike i en regnskog med detta gäng, jag tycker om dem så mycket! vi stannade vid ett vattenfall för att bada och sen hade vi picknick. här har ni mig, Oriana, Bow och Albert.


svurit över internet. det är nästan sjukt hur dåligt nätet är här, vissa dagar kan jag inte ens öppna stories men det blir ju en bra skärmdetox iallafall för jag ger upp och lägger ner mobilen haha.


strosat runt i butikskaoset. många är nojiga och stressade så de bara kutar runt och roffar åt sig allt, men butikerna har ju bland annat avsatt tid då endast elderly and disabled får handla (SÅ bra!) men även satt limits på hur mycket av varje vara man får köpa. nu får man iallafall köpa 1 paket toapapper, men ett tag fick man bara köpa 1 rulle haha.


blivit utmanad att kicka med en toalettrulle, och asså fan vad svårt? haha.


gjort ett roligt samarbete till instagram, ja ni ser ju kanske vilken produkt det gäller. jag har förresten hållt min instagram fri från reklam i alla dessa år och bara gjort 2 samarbeten där – men nu kommer det inte så många bloggsamarbeten längre så då har jag bestämt mig för att göra några på instagram istället. så jag hoppas ni står ut, jag samarbetar ju bara med varumärken och produkter som jag genuint tycker om.


jag har skrattat åt pappas bild på instagram, hahah! han kom inte iväg på sin semester men han sitter då inte o tjurar för det.


och så har vi ätit favvotacosen i låda, restauranger får bara erbjuda takeaway just nu men det var lika gott som alltid. man får ju supporta sina favvoställen i tider som dessa. så många som har det kämpigt just nu <3

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Li says:

    Vad menar du med att Timmie och du hade en sista måltid?? <3

    • Jennifer Green says:

      oj det lät lite dramatiskt nu när jag läste det själv, haha sorry! vi hade en sista måltid på restaurang innan de stängde alla (endast takeaway nu) – så ingen sista måltid i livet 🙏🏼

  2. wow vill bada i det vattnet!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?