Perfectly minimalistic

allt fler gym börjar stänga sina verksamheter, än så länge är mitt gym öppet här och helt ärligt så är det nog det renaste stället jag varit på haha. redan innan viruset så var de helt maniska med rengöringen och nu går alla runt och rengör efter sig.

mina bästa tips för hemmaträningen är iallafall helt klart hopprep och gummiband – det finns så många bra övningar man kan göra med banden och med hopprep så slipper man ha stor yta för konditionsträning. dessa band ska dock vara snäppet bättre än de i gummi, tydligen ska man slippa få en slap i äzzet mellan varven som man får när gummibandet råkar glida upp haha. allt på rea dessutom:


klicka för prisinfo

This entry was posted in /Fashion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?