Getting there

jag skrattade högt när jag såg denna story som jag blev taggad i av en tjej som heter Sandra:

hahah, så skön! och vi börjar ju alla någonstans faktiskt. jag var inte lika vig för 10 år sen, jag töjde långsamt för att lära mig split – men jag kan exempelvis fortfarande inte spagat. mitt bästa tips är iaf att ge det tid, töja lite efter varje träningspass och att kolla Youtubeklipp på bra stretchövningar. vi har ju alla olika förutsättningar, men det sista man ska göra är att pressa sig för hårt så man inte sträcker sig.

This entry was posted in /Athleticism. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Anna says:

    Hahaha, bästa! Man måste ju börja nånstans ^^

  2. Ellen says:

    Jag är ungefär 2/3 av Sandras 🙄🙄😳

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?