Two comedies in thriller seats

jag ser typ bara på komedier eller actionfilmer – så det var lite otippat när jag och Tess fick för oss att se Fantasy Island på bio i helgen som är en thriller. vissa stunder var den rolig och bra, andra stunder satt vi så här på rad:

haha, men asså visst hjälper det att hålla för öronen iallafall? jag tyckte ändå om filmen, den var nämligen färgglad för att vara skräck och just “färgglatt” är alltid något jag söker i en film haha. för att ha något att förhålla sig till: Vänner och New Girl är färgglatt, Game of Thrones är brunt, grått och mörkgrönt.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sara says:

    Hemtelefonen gjorde mig nästan nostalgisk :,)

    • Jennifer Green says:

      hahah! det är faktiskt porttelefonen så vi kan buzza in folk, dock märkligt att de placerar den ovanfor soffan och inte vid ytterdörren. 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?