When a baller tries golf

igår firade vi Jean med bland annat två timmar på Top Golf. vi var där för någon vecka sen och det var så kul att vi ville tillbaka igen, så vi käkade en nice lunch, spelade sen golf och delade på dessert. det är soffor och bord precis bakom golfplattan så man sitter där och chillar när de andra slår, vi har kört 5 bollar var sen byte vilket är perfekt.

golf är ju inte riktigt min sport men jag tycker denna formen är skitrolig, jag hade hoppats på att jag skulle vara lite bättre än sist men jag var typ nästan lite sämre haha. dock vann jag en runda, så trots märkliga swingar får jag ändå fett bra poäng.

jag ba “filma mig när jag gör något coolt” och så råkade jag slå upp halva gräsmattan + träffa bollen i pelaren som håller nätet? haha fattar inte hur det går men det krävs ju ändå lite skills.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?