Burgers and pool parties

några snaps från senaste veckan:


jag har invigit min nya tisha, visst är den snygg? jag såg den på Lululemon men tyckte inte den var värd 550 kr, sen plötsligt var det 50% rabatt och en kvar i min storlek så då fick man ju slå till!


jag hade med pwo till träningen och mina kollegor blev mycket misstänksamma när de såg denna lilla påse kika ut ur väskan haha.


och så dog jag av skratt när jag hade köpt ett batteri av en tjej på ebay och fick detta meddelande så fort jag hade hämtat det. jag överförde pengarna på plats men hon blev visst nojig när de inte kom in på kontot direkt.


ätit på Betty’s Burger med Tess. av alla burgarhak jag testat här så är denna favoriten, sjukt bra burgare!


gått på after work men 30 st tyckte inte det räknades när jag hade varit ledig på dagen haha.


hängt med Amber och hennes kompisar. här har ni Amber, Lisa, Kylie, jag och Mitch. jag och Amber lärde känna varandra på jobb och klickade direkt – så nu blev jag så glad när hon bjöd med mig med några av hennes kompisar och de välkomnade mig glatt. så roliga och snälla, så vi hängde i sju timmar innan jag tackade för mig.


jag har kört ett asgött boxpass i min ensamhet. jag kombinerade några minutsintervaller med lite flåsövningar och pumpade favoritmusiken i rummet. så jäkla nice!


och hela söndagen spenderade jag med detta asroliga gäng i en hotellpool här i närheten. jag tycker det är svårt ibland med nytt folk innan jag är migsjälv till 100 – men med dessa så bara kom det helt naturligt.

idag vaknade jag dock med årets tröttaste ögon men de piggnar väl till sig under veckan haha.

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. sarah says:

  hej jennifer!
  jag och min flickvän funderar på att prova lyckan utomlands och då i australien. jag har varit där 11 gånger tidigare pga att min syster bor där sedan 14 år tillbaka och jag fullkomligt älskar landet. kan du inte skriva och berätta hur ni gjorde från det att ni tog beslutet att flytta ner fram till nu? tex vilket visum, vad ni båda arbetar med, hur länge tanken är att ni ska stanna etc. :) vore till stor hjälp! tack på förhand!

  • Jennifer Green says:

   Åh vad nice, jag säger kör!! Extra kul med syster på samma kontinent ju! 😍
   Vi sökte visum (417) tidigt och blev godkända direkt, sen började vi göra research och bestämde oss för nånstans längs Gold Coast. Jag sökte jobb på Seek och hade intervjun hemifrån sverige och började jobba efter två veckor här, men Timmie väntade och sökte jobb på plats istället. Det var trögt i början (och han njöt av lite ledigt) men efter 2,5 mån fick han jobb på en stor nöjespark som Attractions Manager för några karuseller – verkar askul! Jag jobbar med marknadsföring på en startup som är ett rewards system. Våra vänner hade supersvårt att få jobb också men nu har äntligen de jobb med – men det beror nog mycket på timing och stad.

   Gällande lägenhet så letade vi på plats här, vi var på kanske 8 visningar o efter 2 veckor flyttade vi in i vår ☺️

   Vi har inte bestämt hur länge vi ska stanna, antingen är vi nöjda efter ett år, eller så byter jag visum och tar Timmie på det, alt att han tar turistvisum. För att få 417 igen måste man nämligen arbeta 88 dagar på farm.

   Ja det var nog det, försökte hålla mig kort men det är svårt 😂 lycka till, hoppas ni kommer iväg! 🙌🏼

 2. Ebba says:

  Jag är likadan när jag är i nya sällskap och avvaktar lite i början. Vet inte heller vad det beror på.. tar rätt mkt plats så kanske är drf? Att jag inte vill skrämma iväg folk? 😂

  • Jennifer Green says:

   Hahah asså kanske det som är mitt issue också?? 😂 vi får bara försöka våga vara våra sanna jag direkt 😉

 3. Ina says:

  Jag menar detta i all välmening men du ser lite tunn ut <3 (Syftar särskilt på sista bilden där man skymtar revbenen)

  • Jennifer Green says:

   Fint att säga ifrån, men jag ligger faktiskt på plus här nere haha. Brukar vara några kilo lättare men försöker bara fokusera på att må bra o njuta lite!
   Men har nog revben som syns i vissa vinklar, solen ligger på och så står jag nog lite vriden i mitt försök till att posa haha 😅

 4. Nina says:

  Haha, den påsen ser minst sagt misstänksam ut. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?