Minimalistic favourite

efter att ha haft samma armband i över 4 år utan att ta av dem så kände jag för något nytt – och jag blev blixtkär i detta:


så simpelt men så annorlunda ändå. jag gillar att kedjan är så himla nätt och att det liksom faller snyggt runt handleden när jag rör armarna. det är från Louis Vuitton, hela alfabetet finns i guld men i silver så fanns bara deras signaturV.


i sällskap av mina favvoringar såklart! jag behövde ta av mig mina ringar när vi skulle klättra på byggnaden nu för någon vecka sen och jag kände mig så sjukt naken haha. börjar äntligen förstå Montazamis läppstiftskänsla.

Det här inlägget postades i /Clothing. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Hanna skriver:

    Jättefint, sparsmakat och elegant!

  2. Sandra skriver:

    Så himla fint! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?