Made some new friends

asså – kolla vad vi stötte på häromdagen:


en hel flock med kängrus. asså kolla de bara låg där och softade.


jag hade lite torrfoder med mig som jag matade några med, asså SÅ mysigt. en liten ville inte äta så jag hällde vatten i handen istället och så drack den ur min hand <333 asså mitt hjärta smälte.


kolla som den tar med tassarna, NAWE.

såååå mysig dag! vi såg också massa koalor som satt i träden och sov, asså så jäkla söta. två började bråka för att den ena knuffade bort den andra när den sov och vi skrattade ihjäl, typ jag och Timmie när han somnar mitt på dagen haha.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Elin skriver:

  Varför skriver du inte alls om bränderna? De påverkar ju hela Australien.

  • Li skriver:

   Hon har skrivit om bränderna tidigare.

   • Jennifer Green skriver:

    Jag tycker det är bra att du uppmärksammar det, men jag har faktiskt skrivit om bränderna både i bloggen och på instagram samt uppmanat folk att donera. Det är fruktansvärt men media verkar bevaka det relativt bra. Så hemskt bara för alla drabbade 😰

 2. Frida skriver:

  Var är din väska ifrån? 😁

  • Jennifer Green skriver:

   Den är från Prada, supergammal men de brukar få in liknande modeller varje år! ☺️ Har för mig att den kostade runt 2-3000 så inte allt för dyr för att vara Prada.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?