Highs and lows

lite högt och lågt på sistonde:


till er som också äter magnumglass pga den goda chokladen, jag har en fantastisk nyhet: Magnum Classic double dipped. ja ni hör ju, ett dubbelt så tjockt lager choklad i en mindre storlek, den perfekta glassen är kommen!


HUR söt är Timmie i ryggsäck? haha jag dööör asså. här visar han mig runt på hans nya jobb som han började på i veckan. nu är det slut på hemmafruande för hans del.


jag förstör något nytt typ varje vecka. denna vecka var det mina hörlurar som plötsligt bröts så här så stumpen satt fast.


inspirerad av Tess så gjorde jag bananpannkakor till frulle igår och jag hade glömt hur gott det var! jag toppade med kiwi, blåbär, naturella nötter och några klickar vaniljkesella.


vi har börjat kolla på Shooter, och jag är fast. det roliga är att en främling kom fram till Timmie på en flygplats för ett par år sedan och ba “OMG you look like the guy from Shooter” – vi googlade och tyckte inte alls de var lika. tills vi började titta nu och han har keps på sig i en scen och jag ba NU ser jag det! Timmie hade nämligen keps på sig när killen kom fram. kan ni också se likheten? haha.

och förresten, i vanlig ordning så har en ny favvoserie ställts in (som Mistresses, Devious Maids, The Lying Game, Trophy Wife osv) – denna gång är det Grand Hotel. så störigt?? Timmie säger att det är för jag har så dålig smak haha men denna var fan riktigt bra.


det har äntligen regnat lite här nere efter veckor av skogsbränder, det är dock fortfarande flera aktiva bränder.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  Ja de är lite lika! Jag har alltid tyckt att Timmie liknar Jax från SOA lite också :)

  • Jennifer Green says:

   haha jaaa jag tycker också de är skitlika ibland! timmie blir SÅ sur när man säger att han är lik någon 😂

 2. ebba says:

  Mehh nej, Grand Hotel?! Fasen vad trist 😕

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?