The bathroom edition

i samarbete med Badshop

det är något särskilt med badrum som gör att jag ofta trivs där inne, särskilt om det är riktigt fint. sen 2006 har jag bott i fem hem – vissa med finare badrum än andra och några med sämre förutsättningar än andra. vill ni se mina gamla badrum? det får jag hoppas för här kommer de oavsett, haha.

ps. totalt omöjligt att hitta en badrumsbild utan att jag ska vara i centrum – men här har ni 2006 till 2019 bathroom edition:


när jag bodde hemma i vårt hus i Domsten så hade vi två badrum, ibland duschade man här och åt godis samtidigt.


och ibland i denna dusch som rymde hela familjen.


badrummet i italien var lite trångare. här har ni mig och Lollo som ilsket försöker bestämma vem som skulle få duscha först. vi hade nämligen begränsat med varmvatten så flera gånger fick man sig en iskall chock mitt i duschen. duschdörren var dessutom sönder och hängde helt trött som ni ser i bakgrunden.


efter Italien mellanlandade jag i pappas hus i ett par månader. här var duschen i badkaret vilket var nice till en början, sen insåg jag att det  saknades ett duschdraperi eftersom man frös samtidigt som man duschade. men bra för Nutellan iallafall för den är ju godast lite halvkall.


i vår dusch i Helsingborg trivs jag riktigt bra – förutom i början då jag skruvade åt fel håll varje gång jag skulle duscha så regnduschen drog igång istället. men nu har man ju lärt sig och jag tycker den är både mysig och rymlig.


och så har vi favoriten hittils: badrummet här i Australien. jag insåg häromdagen att de två saker som jag älskar mest är 1. färgtonerna. jag blir tydligen helt harmonisk av beige. och 2. det stora fönstret. jag är van vid att behöva tända när jag går in på toan men här har man ju dagsljus som lyser upp hela rummet, nice att vakna till och bra för elräkningen.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sandra says:

    Är det galet att jag minns alla dessa bilder..? Stabilt fan 🤣🤣

  2. Nadin Nilsson says:

    <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?