Movie night Aussie style

alltså, jag fullkomligt älskar vårt lilla cinema room här hemma! jag kommer ju aldrig mer vilja kolla film på datorn igen, haha.

i veckan såg jag att Hobbs & Shaw hade släppts så vi hyrde den och hade filmkväll hos oss. det är en spin-off på Fast & the Furious och den var skitrolig emellanåt.


min favvoplats är längst bak i mitten, så perfekt för killarna trivs bäst på rad 2.


asså hur mysigt?? i vårt framtida hus ska jag lätt ha ett cinema room. jag får väl börja sälja biobiljetter så det lönar sig haha.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. ronja skriver:

    Jag har sett några dåliga omdömen på den filmen.. Hur bra tycker du den är i förhållande till tidigare F&F filmer? 🤗

    • Jennifer Green skriver:

      asså ang f&f så tycker jag att 100% de försöker profitera på namnet, den enda gemensamma nämnaren är ju att deras karaktärer är samma och så drar de någon parallell till 8an. Så om man jämför med tidigare filmer är den ju inte alls lika bra – om man däremot bara ser den som fristående film så tycker jag den var skitbra och kul och att man nog uppskattar den mer då! ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?