My furry soulmate

best friends for life bara

timmie: tycker du Tussen är en rolig hund?

jag: jaa han är jätterolig

jag: vi har alltid skitroligt ihop

timmie: aha

timmie: hur då?

jag: nä vi bara har kul liksom

This entry was posted in /Conversations. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Reb says:

  Hej! Jag funderar på att göra en liknande resa till polen som du gjort! Var bodde ni, bokade ni resa boende och spa som ett paket? Kram!

  • Jennifer Green says:

   Det tycker jag verkligen du ska göra för det var så jäkla nice! jag fick faktiskt resan i present av Natta, men jag är rätt säker på att hon bokade flyg och hotell separat. Vi flög med wizzair och sen bodde vi på Marriott Resort & Spa – det var skitbra! jag har för mig att access to spa ingick (bastu, inomhuspool, utejacuzzi) och sen så köpte vi massage där själva. Vi bokade in hot stone massage som var skitbra och billig jämfört med hemma.

   Vi hade en asnice weekend, vi spa:ade, gick på shoppingcenter, drack drinkar, åt god mat, hyrde cyklar och cyklade runt, och var på ett sinnessjukt escaperoom som heter bloody basement! :) Mitt enda “dåliga” minne är att det var iskallt haha, men kläder efter väder! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?