Nails done, hair done, everything did

hallelujah – mina naglar är räddade!

jag gör alltid fransk ombré i Sverige och försökte mig på det på två olika salonger här nere men de såg förjävligt ut. MEN så blev jag tipsad om en ljusrosa/naturell färg och eftersom jag hade gammal vit färg som de inte slipat ner helt så såg det plötsligt nästan ut som ombré.

och så slapp jag mina grå naglar som jag tröttnade på efter fyra dagar haha:


före med en grotesk utväxt


efter, tada! det bästa med ombré är ju 1 att det är så stilrent och enkelt, och 2 att utväxten knappt syns sen.

Det här inlägget postades i /Vanity. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. sandra skriver:

    omg vart har du köpt din ring 😍😍 den till höger

    • Jennifer Green skriver:

      Åh älskar den! Det är faktiskt kopierad rakt av från Cartiers ”Juste un clou” ring, så gjorde jag den hos Art Metal i Helsingborg i silver. Originalet kostar typ 20 k men de gjorde den för 1500 kr. Värsta dealen 😏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?