Highs and lows

5 saker på sistonde

💸 jag köpte en skitfin hoodie i en butik, när jag gick in på deras hemsida efteråt så såg jag att de hade 30% på den. så jag beställde samma online o gick tillbaka dagen därpå för att returnera den. gissa vad – inget öppet köp. så nu har jag en hoodie och ett presentkort på 700 spänn, haha.

🔑 jag skulle kasta ner mina hemnycklar till Tess från balkongen häromdagen och missade henne. hon hämtade nycklarna, tog hissen upp men fick inte in nyckeln i låset. då hade spetsen plattats till när den landade i asfalten och vi fick åka till en låssmed för att svetsa till den.

🍩 CINNABON ÖPPNAR SIN FÖRSTA AUSTRALIENSKA BUTIK OCH DEN ÄR BARA EN TIMME BORT. ja, ni hör ju.

⏰ Australien har ställt om till sommartid i alla stater – förutom Queensland. så jag och Tess skulle ses klockan 10, då var hennes mobil en timme före och vi hade en mycket märklig konversation när jag ba ”varför är du redan klar, klockan är ju 8.48” o hon ba ”nej den är 9.48??” haha.

💬 jag har blivit något jäkla spanskaproffs. två på jobb är spanjorer och pratar på spanska ibland – och jag förstår nästan allt! dom bara ”wow you speak really well” jag ba ”I know so weird” hahah.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Ebba skriver:

    Haha! Förresten, kan du inte göra ngt inlägg med 20 saker vi inte visste om dig. Känns som det vore kul att läsa 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?