In unwanted company

oj vad tiden går, om en vecka har vi varit i Australien i två månader. fan vad sjukt?

lite vad jag haft för mig de senaste dagarna:


kollat senaste avsnittet av Dynasty – äntligen är säsong 3 igång!


ätit tacolunch med Timmie. och här har ni den magiska blandningen: avokado, mango, majs, stekt svamp, stekt lök, gurka, paprika och såser. och så tortillabröd och någon form av färs sen är vi hemma!


gått på möte med sovstreck tvärs över kinden. asså vissa morgnar har jag det i flera timmar?


testat mina nya sneakers! jag fick beställa de online och posten här är nästan virrigare än postnord, men till sist hittade de fram.


tränat ett par göttiga pass.


haft sällskap av två målare till frukosten varje morgon. det blev så stelt för jag visste inte om jag skulle vinka eller ej, och plötsligt blev det konstigt att vinka andra dagen, så vi bara fortsatte och låtsas som om vi inte såg varandra när jag tassade runt i min morgonrock haha.


fixat mina naglar, och det blev premiär för en färg för min del! jag har alltid fransk ombré men de blir inte alls lika fint som min nageltjej i Helsingborg så jag yoloade med gråa istället.


hängt på Beer Garden med ett kul gäng, och det är ett asnice hängställe. där kan man spela spel, käka, dricka drinkar och dansa till rnb.


och så har jag ätit denna fina halloumisallad. det var så gott att det inte ens var ett salladsblad kvar på tallriken, bra betyg från en bladhatare!

This entry was posted in /Pictures. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. M says:

    Var gjorde du dina naglar i Helsingborg?

  2. Moa says:

    Vart tittar du på Dynasty s3? 😭 såg klart igår och har panik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?