Pearl roses and fried eggs

nu är det mycket nytt i min vardag känner jag. idag var nämligen första arbetsdagen här nere i Australien och det var en mycket peppad tjej som traskade dit imorse. så här har min dag sett ut hittills:


jag började med en riktig trevlig frulle; granola med cashewnötter, banan och jordgubbar.


8.15 gick jag hemifrån och Timmie ville ut på promenad så han höll mig sällskap nästan hela vägen. så söt ju. dock blev det riktigt varmt att gå i långbyxor, men väl på kontoret maxade de ac:n så där var det bra.


vi började med ett morgonmöte, jag fick hälsa på gänget och sen var det dags att dra igång. så här såg mina anteckningar ut efter förmiddagen, haha. jag är sjukt old school och måste alltid rita upp mina tankar för att få rätt på det.


vid lunch så hade hälften mat med sig, och hälften skulle iväg och äta. så det blev en mycket god och mycket dyr ensamlunch. mvh ska börja kolla på priset innan jag beställer in en halloumi poke för $33.


när klockan slog 17 så gick jag hem till Tess där vi snackade tills det blev mörkt. och kolla in deras utsikt, så jäkla fint ju. jag och Timmie bor i en av de höga byggnaderna till höger förresten.


efter detta tog jag en lång dusch, och kom på att jag inte äger en hårfön här så det får bli en natt med blött hår.


jag och mitt blöta hår stekte sen lite ägg. och kom på när jag var klar att vi inte äger peppar eller ketchup än, så det blev en trist portion. men som tur var hade jag lite kakor också.

nu ska jag ta itu med lite pappersarbete och sen softa ner lite då jag blev rätt trött i skallen efter all info idag, haha.

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sara says:

    Så kul med updates 💞

  2. Alma says:

    Vet inte om jag har missat eller har du berättat vart du har börjat jobba nu i Australien? :) så häftig resa!

  3. Sandra says:

    Men hallå har jag missat eller har du inte bara berättat vad du jobbar med nu i Aussie?? Såå kul att få veta ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?