Let it drip

något vi letar duktigt efter här är ett gym vi vill signa oss på, så jag och Tess har provtränat på några som verkat bra och testat lite olika klasser. man är ju rätt bortskämd med sitt gym i Helsingborg då där finns allt från boxning till hot poweryoga, cirkel, tabata och crossfit liksom. än så länge har vi iallafall en favorit så får vi se om det dyker upp något bättre alternativ.

dessa tights köpte jag innan vi drog och jag älskar de redan! vanligtvis är det bara mina Stronger-tights som sitter på plats utan att glida ner, men dessa klarade hela 20 minuters hopprepsintervaller häromdagen – och så är ju färgen skitfin:


klicka för prisinfo

This entry was posted in /Fashion. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. m says:

  sjukt snygga tights! vilken storlek tog du?

  • Jennifer Green says:

   Såå fina! Jag tog S, min vanliga storlek. De satt perfekt, läste någonstans att de var små i storleken men håller inte med. Dock får jag dra på dom med lite finess liksom haha!

 2. Hanna says:

  Fina tights! Hur är de på genomskinlighetsskalan? Har problemet med att mina trosor syns igenom, särskilt när jag squatar, i de flesta tights haha :(

  • Jennifer Green says:

   Feel ya alltså! Har vissa som är genomskinliga och då brukar jag knyta en tröja i midjan.
   Dessa är inte genomskinliga alls för mig! När jag beställde de så squat-testade jag de i spegeln innan jag drog av lapparna haha, annars retur 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?