Highs and lows

min sista dag i Sverige:


den startade med att jag skulle cykla till gymmet för ett sista pass – men någon hade vandaliserat min cykel så jag fick lägga 30 min på att laga den. OCH så bröt jag min ena nagel. jag var så lack asså.


därefter kom jag äntligen till gymmet, sa ”oj, jag har glömt mitt gymkort” varpå tjejen i receptionen ba ”Men det är ju där” och pekar i hörnet på min genomskinliga väska, haha.

efter gymmet hämtade mormor oss och våra 6 väskor, så åt vi en mysig lunch i hamnen.


när vi lunchat klart skulle jag fota Miche och Danne som ska på bröllop, men Danne la lite back i schemat så jag fick stryka hans skjorta först.


sen var de redo för photosession, och de var så himla fina!


jag åkte hem till mormor igen för att duscha, och fick lite kvalitetstid med denna älskling som jag kommer sakna så.


när städerskan var klar åkte jag till vår lägenhet för att fixa det sista, och blev såklart tvungen att köpa ett presentkort på Ginger som välkomstpresent. så konstig känsla att någon ska bo i vårt hem? men vi känner oss sjukt trygga med hyresgästen så det är ju skönt!


och resten av kvällen hängde jag med denna favorit – här har Timmie lyckats fånga vår hejdå-vals på film haha.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?