Silver additions

två nya ringar jag älskar:


denna spikring! jag hade en billig variant (69 kr från Ebay) som jag älskade, men den började tappa färg efter någon vecka. så jag gick med den till en smyckessmed i stan och frågade om han kunde göra en exakt likadan i äkta silver – och här ser ni resultatet. jag älskar den! jag berättade för Miche om vad jag skulle göra och hon ville vara med på den som min födelsedagspresent, så nu känns den ju extra speciell.


jag vet att den inte går hem hos alla, haha. jag har den på pekfingret och tycker den blir en så fin kontrast till diamantringen jag har på ringfingret.


den andra ringen gick jag min sista dag av mina kollegor: en kulring från Pandora. jag blev så glad! jag hade nämligen en liknande innan som var tunnare, men så såg jag att min ena kollega hade denna i våras och då kändes min så fjuttig. och titta vad de hade lagt på minnet.


så fin! perfekt i storleken också, dock skrek alla ”NEEEEJJJJJ” när jag kämpade för att få på den, men mina ringar på vänsterhanden behöver tio minuters arbete för att gå av och på haha. jag har den bredvid min knutring som jag fått av mormor.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?