We leave something of ourselves behind when we leave a place, we stay there, even though we go away

åh, nu ska jag berätta vad som pågår i mitt liv.

jag och Timmie har bestämt oss för att flytta – så den första september går flyttlasset mot Australien! jag kan typ inte riktigt fatta att det är på riktigt, men jag är så sjukt taggad och riktigt jävla glad att vi ska göra detta tillsammans.

detta innebär också att efter 5,5 helt magiska år på HD/Sydsvenskan så har jag sagt upp mig. jag gjorde det i maj och gick igenom alla världens känslor den dagen. det var ett jobbigt beslut men ändå helt rätt. nu ska jag försöka njuta lite av sista arbetsveckorna med världens bästa gäng innan det är dags att lämna.

AH, så mycket att fixa. nu kör vi – och ni får såklart hänga med hela vägen!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Julia skriver:

  Men wow så himla häftigt! Ska bli spännande att fortsätta följa dig ”over there”!

 2. Linnea skriver:

  Omggggg SÅ coolt!!!

 3. Mirja skriver:

  LYCKA TILL!! Så himla roligt för er!😍
  Ska bli kul att följa!

 4. Sara skriver:

  Herregud vilket äventyr! Av bilden att döma blir det Gold Coast? :)

  • Jennifer Green skriver:

   Jaa precis! Så hoppas vi kommer gilla det, en sa att det var ”Australiens Miami” och vi var sålda direkt, haha!

 5. Emma skriver:

  Är det på working holiday visa eller ni flyttar dit på riktigt liksom? 😃

  • Jennifer Green skriver:

   Nej vi tänkte 1–2 år blir lagom, men vi får nog ta det lite som det kommer. Hade varit kul att testa någon period i en anna stad också, men jag uppdaterar er!

 6. Fia skriver:

  Wow vad häftigt jenni!!! Hyr ni ut er lägenhet här hemma? Hur länge då? Och hur länge vill ni bo borta? 😍😍

  • Jennifer Green skriver:

   Haha 😘 Ja precis! Vi har hyrt ut vår lägenhet i 18 månader, så tar vi allt som det kommer. Skulle vi vilja flytta hem innan så får vi säga upp kontraktet, och annars får vi försöka hitta en ny hyresgäst sen på distans bara! :)

 7. Kattis skriver:

  Så sjukt! Sjukt också att du varit på HD i 5,5 år??? Haha

 8. Ebba skriver:

  Fan vad ballt 🤩 Jag har följt dig sen Florens och det skall bli så roligt att följa er i Australien!

  • Jennifer Green skriver:

   Åh så rolig att du hängt kvar!! 😍 Det är sån skillnad på känslan nu jämfört med när jag flyttade dit, förmodligen för att jag har Timmie med mig och är lite mer berest kanske. Men jag lär väl få resefeber när det närmar sig haha!

 9. Sofia B skriver:

  Yaaaaaas baby girl!!!

 10. Jessica skriver:

  Wow så spännande och kul!! Hur länge ska ni vara borta? Jag och min pojkvän går i flyttplaner menpå andra hållet då vi är sugna på att testa Helsingborg. Vi bor nu i Stockholm men då vi båda är besatta av havet haha och jag är från Skåne är vi sugna på att flytta neråt. Vilket område i Helsingborg eller i närheten skulle du rekommendera för ett aktivt par utan barn? 😍

  • Jennifer Green skriver:

   Vi vet inte riktigt, jag tänker att 1,5–2 år vore perfekt men det kan verkligen bli hur som helst haha!
   Åh så kul, jag älskar verkligen Helsingborg så det är här vi vill bo i framtiden. Vi trivs sjukt bra i Långvinkelsbacken som vi bor i, 3-4 min promenad till stan men ändå lite ovanför och lugnare. Annars också rätt bra läge på Kopparmölle, Tågaborg eller Stattena tycker jag men kanske dubbelt så lång promenad! Lycka till och bara säg till om du undrar något! 😍

 11. Daniella larsson skriver:

  Men nej WOW vad spännande och roligt för er!! Jag ser så framemot att följa er resa. Jag har alltid velat åka till Australien så jag är så avundsjuk. Hoppas ni får det helt underbart <3

  • Jennifer Green skriver:

   Taaack fina! 😘🥰 Jag har aldrig varit där heller så det ska bli sjukt kul att testa på livet där!

 12. L, skriver:

  Ååh!! Massa lycka till!!

 13. Sarah skriver:

  Meeeeeen åh. Berätta mer! Vad ska ni jobba med? Var ska ni bo? Hur länge? ALLT!!! :)

  • Jennifer Green skriver:

   Jag återkommer längre fram så ska ni få veta allt! Vi vill bo rätt centralt i Gold Coast så nära stranden som möjligt, så vi ska börja leta lite boenden nu snart. Något åt känns lagom men vi får helt enkelt se hur det blir! 🤩

 14. Natalie skriver:

  Wow vad kul!!! Stort lycka till, det ska bli kul att följa med på resan 😍😍

 15. Rebecka skriver:

  Ni måste besöka Seventy7 Skypoint Café & Bar just för utsiktens skull! Åt frukostbuffé där. Magisk utsikt 😍

 16. Sandra skriver:

  Åh så spännande!

 17. Lou skriver:

  Whaaaat!? Vad kul Jennifer! Släng iväg ett mejl till mig om du har frågor, jag har bott i Australien i 11 år och bor på Gold Coast sen länge. Får ta en kaffe/juice/vin nån gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?