Kick the craving

asså vet ni vad – jag har varit sockerfri i över en vecka! jag försöker få bukt på mitt sötsug och vill kunna få kontroll över det. dels för att jag inte tror det är bra för kroppen, dels för att min huvudvärk släpper så fort jag äter nyttigt, och dels för att jag får finnar när jag äter för mycket skit.

mitt mål är att äta något gott lite då och då – hittills har jag alltid varit allt eller inget. antingen är jag 100% nyttig eller så äter jag gifflar och nutella varje dag.

iförrgår så föreslog Natta en pannkaksdate och det kändes som en bra ide. det var svingott, och sen har jag varit sockerfri igen sen dess. alltså SÅ duktig!


här har ni vad som serverades – små fluffiga minipannkakor dränkta i nutella. så sjukt jävla gott var det.

jag orkade inte ens äta upp allt vilket hör till ovanligheterna. nu känner jag mig som en king som klarar allt, haha. jag fyller år imorgon så då blir det en jäkla massa gotte, sen tänkte jag återgå till min nya livsstil och inte frossa i sötsaker varje kväll.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sara skriver:

    Men gud var äter man dessa??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?