Wednesday smiles

igår var vi på grillfest hos kompisar, så kul en onsdag!

Armin tog en smygbild på mig och Timmie när vi lekte med Alina och Alvin, hur mysigt ser vi ut att ha det i vår lilla träbåt?

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. S skriver:

  Hej jenni! :)
  Ni är så fina tsm och jag unnar er all lycka. Själv har jag inte lyckats behålla en pojkvän i mer än 1,5 år.. Hur gör man för att hålla glöden vid liv? Jag vill så gärna ha ett fast förhållande men det fungerar aldrig och jag blir bara heartbroken.

  • Jennifer Green skriver:

   Tack fina <3
   Alltså, jag tror inte det ska finnas några knep. Jag har haft flera pojkvänner innan Timmie och precis som dig så varade varje i max två år, sen tröttnade jag alltid. Varje gång trodde jag att det var livets kärlek, men varje gång tog det slut ändå. Jag tittar tillbaka på gamla förhållande och kan iallafall se att jag var osäker och förvirrad lite allmänt i livet, jag var så ung och omogen typ.

   Så dels kom Timmie nog in i rätt tid i mitt liv, jag hade bestämt vad jag ville jobba med och precis börjat plugga, vi bodde i olika länder i 1,5 år vilket jag tror var bra för oss båda för det blev inte så intensivt, och så växte jag upp sjukt mycket av att flytta hemifrån. Han och jag tillsammans bara så okomplicerade. Vi lever våra egna liv och så lever vi vårt liv ihop, vi kväver inte varandra som jag och mina gamla killar alltid gjorde.

   Så jag tror att mycket speglas utifrån hur man själv mår och var man befinner sig i livet. Klart det är gött när man hittar kärleken men livet är faktiskt så mycket mer än att vara kär och vara tillsmamans med någon, det var typ när jag började inse det och började trivas solo som jag blev mycket mer chill med kärleken liksom.

   Jag tror iallafall inte på förhållanden där man måste hålla på att jobba med sina brister, ändra på sig och kämpa med att hålla glöden vid liv. Jag tror att när man väl hittar rätt så bara dör man för varandra oavsett hur många år som går och trots sina brister.

   One day someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?