Challenge accepted

igår ville jag testa göra bottlecapchallenge när man sparkar av korken på flaskan i slowmotion. och efter säkert 15 gånger så blev första försöket bäst – sen blev det bara sämre och sämre så vi började bråka för Timmie tyckte jag sparkade för hårt och jag tyckte han höll flaskan helt fel, hahah. två töntar.

vad tycker ni får den godkänt?

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sara says:

  Ja den var värd ett bråk! 👍🏼😂

 2. Maja says:

  Helt klart godkänd 👏🏼

 3. Emelie says:

  Det är så befriande att läsa att även ni bråkar om bagateller ibland. Det blir lätt att man som läsare jämför sitt förhållande med ditt(el andra influencers) och ingen berättar att de har bråkat el ex haft en dålig period.
  Keep up the good work 😘

  • Jennifer Green says:

   Så roligt att höra <333 Och ja, ALLA par tjafsar ibland om sjukt onödiga saker, huvudsaken är ju att man blir sams fort och gärna kan skoja om det efteråt. Jag håller verkligen med dig om att folk (jag inklusive) bara visar upp de fina stunderna i sociala medier, detta är nog första gången jag skrev att vi har bråkat om ngt och vi har varit tillsammans i nästan sju år. Det känns ju så onödigt att dra upp egentligen men jag förstår att man tror att allt är felfritt annars.

   Comparison is the thief of joy – och det gäller precis alla kategorier. Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?