Silky leopard print

jag har hittat en ny favoritoutfit som jag har haft två gånger i veckan: min silkeskjol med leopardmönster, svart baslinne och sneakers. så fint och skönt nu när sommaren dragit igång men det är kallare i skuggan.

här en liknande med en billigare version av min favvokjol:


klicka för prisinfo

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Josefin skriver:

  Hejjjjjj, får man fråga vad du får modeinspo ifrån? Följer du speciella konton/influencers eller kör du på känsla? Kramis

  • Jennifer Green skriver:

   Gud vad svår fråga, jag tror det är en blandning! Vissa kompisar eller kollegor inspirerar mig, ibland främlingar på stan, och ibland profiler som Petra Tungården, Bianca Ingrosso, Shay Mitchell eller Emitaz typ! :) Min stil är så himla varierande så jag vet knappt själv vilken person jag är haha!

 2. Rebecka skriver:

  Varifrån är din leokjol? Så fin:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?