My Thursday in 6 snaps

ah, vad skönt det var med en ledig dag mitt i veckan. nästa torsdag är också röd dag – jag kan ju börja vänja mig vid detta.

igår hann jag med:


skicka bilder på lägenheten till en potentiell hyresgäst. det är ju tur att vi gick ut i god tid för det är ju inget man löser på en kvart känner jag.


ett svettigt cirkelpass med Diddi. jag var helt beroende av dessa pass förut men har inte gått på det sen i somras. cirkel – I’m back! det blev allt från hoppande armhävningar till burpees, marklyft och plankrodd.


rota fram denna gamla Lego-låda med Timmie på framsidan. asså HUR söt är han? kul också att han föräldrar sparade lådan, men visst hade det varit ännu coolare om det var min gamla låda och jag 20 år senare blev tillsammans med pojken? haha.


steama, fota och fixa 70 plagg som ska säljas. asså det tog mig totalt 4 timmar, pohhh! jag utlovar riktigt sjuka fynd denna gång!


promenera i ösregn, mycket road som ni ser.


och gå på bio med Miche! vi såg The Hustle som var rolig, men jag förväntade mig inget annat faktiskt. sjukt förresten att jag inte har varit på den nya biografen i Helsingborg? den var så jäkla fin asså, man blir ju glad in i själen!

This entry was posted in /ETC. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?